Oferte
Phoenicia Business - Phoenicia Grand Hotel

Oferta Therme

Oferta Phoenicia Grand Hotel

Va doriti cateva ore de vacanta, de relaxare si deconectare sau de distractie alaturi de familie  sau prieteni?

Ei bine, va spunem noi ca Therme Bucuresti este locul perfect pentru o vacanta exotica, fara viza si pasaport, fara ore nesfarsite de zbor si bagaje voluminoase.

Situat in zona de nord a capitalei, in Balotesti, Therme Bucuresti este la ora actuala cel mai mare centru termal de wellness si entertainment din Europa, deschis tot timpul anului. 

Aici, temperatura apei este intotdeauna 33 de grade Celsius, iar temperatura aerului este de 29 - 30 grade Celsius.

Iar pentru ca natura sa se intalneasca cu omul in cel mai placut cadru, la Therme Bucuresti a fost creata cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante, printre care 500 de palmieri si alte specii unicat. 

Interiorul gazduieste cea mai mare padure de palmieri din Europa - 500 de exemplare aduse din 6 tari, care au asteptat mai mult de 700 de zile pentru a ajunge în România.

Apele termale de aici au efecte unice. Bogate în saruri, sunt aduse la suprafa de la o adâncime de peste 3.100 de metri, acolo unde poluarea industriala nu a ajuns.

Facilitatiile de distractie sunt complet noi in Romania, transformand Therme Bucuresti in locul ideal pentru relaxare si entertainment pentru intreaga familie.

Pentru ca distractia sa continue, opriti-va la restaurantul de langa piscina. 

Alegeti bunatati din toate cele patru zari, rasfatati-va cu o vizita la gelaterie sau racoriti-va cu un suc proaspat la Vitamin Bar.

Daca alegi sa mergi la Therme Bucuresti si ai nevoie de cazare, Phoenicia Grand Hotel iti ofera tarife speciale.

Puteti afla mai multe informatii despre Therme Bucuresti accesand link-ul www.therme.ro.

Pentru mai multe informatii despre oferta, va rugam sa trimiteti un e-mail pe reservations@phoenicia.ro sau sa apelati numarul de telefon +40 21 3000 890.

Pentru informatii si rezervari:

Telefon: +40 21 3000 890

E-mail: evenimente@phoenicia.ro

© Copyright Phoenicia hotels 2016