Evenimente in Bucuresti

Bucurestiul este un oras vibrant, care nu doarme niciodata. Nu conteaza ca e o zi oarecare in timpul saptamanii sau ca vorbim despre weekend. Aici, in orice zi e sarbatoare si aduce in atentia publicului diverse evenimente, pentru toate categoriile de varsta. 
In perioada urmatoare, capitala Romaniei va fi gazda urmatoarelor evenimente destinate atat bucurestenilor, cat si celor care au ales Bucuresti ca destinatia lor de vacanta.

 

EVENIMENTE LA PHOENICIA GRAND HOTEL :

1. Conferinta nationala de turism medical din Romania

In perioada 3-5 noiembrie 2017, Phoenicia Grand Hotel devine gazda unui eveniment de mare importanta pentru domeniul medical din Romania

Este vorba despre Conferinta nationala de turism medical din Romania, primul eveniment de anvergura in domeniul turismului medical, organizat de catre International Health Tourism Organization, in parteneriat cu Asociatia Just Life.

Scopul acestui eveniment este de a crea cadrul necesar pacientilor pentru a putea identifica cele mai bune serviciile medicale la costuri cat mai accesibile, prin asigurarea unei platforme in care furnizorii din tara si din strainatate sa isi promoveze oferta de tratament. Totodata, furnizorii romani de servicii medicale de top care au un raport cost-calitate avantajos, isi pot promova pachetele medicale catre pacientii din strainatate.

Conferinta se va desfasura pe durata a trei zile si include o serie de workshop-uri pe diferite teme de inters din domeniul medical. La conferinta vor fi invitati furnizori de servicii medicale si profesionisti din domeniu din Romania, Grecia, Turcia, Italia, Israel, SUA, Cuba, asociatii profesionale din domeniul medical, asociatii de pacienti, furnizori de servicii din domeniul turismului, mass-media, precum si reprezentanti la nivel inalt a autoritatilor din tara si din strainatate.

Mai multe detalii despre eveniment: http://just-life.eu/   

 

 

2. Abordarea multidisciplinară în dermatologie

Societatea Romana de Dermatologie a ales Phoenicia Grand Hotel drept gazda a primei ediţii a Forumului Dermato.ro, pe tema “Abordarea multidisciplinara in dermatologie”, sustinut in data de 28 octombrie 2017.

Forumul își propune un cadru științific și academic larg, care să ofere multiple oportunități si participare activă la sesiunile de conferințe, mese rotunde, prezentări libere și postere. Cadrul discuțiilor va fi unul interdisciplinar, la această primă ediție fiind invitați pediatri, alergologi, ginecologi.

Taxa de participare eveniment: 150 lei

Mai multe detalii si inscrieri pe: https://www.medichub.ro/evenimente

 

EVENIMENTE IN BUCURESTI :

1. Greek Night La Sala Palatului

In data de 16 noiembrie 2017, la Sala Palatului orele 19:00, cunoscutul artist grec Nikolaos Papadoupulos vă invită la o Seară Grecească autentică alături de ansamblul artistic Nea Elada.

Organizatorii au pregatit Bouzouki, sirtaki si multe alte surprize pentru a va oferi o seara cu adevarat speciala!

Atmosfera mediteraneeană va fi completată de bucuria dulce-amăruie a muzicii  machedonească, oferită de Formația STEAUA DI VREARI si solistul Gica COADA. 
 
Invitat special Elena GHEORGHE.
Spectacolul va fi prezentat de Daniel BUZDUGAN.

Biletele se gasesc in reteaua  www.eventim.ro, la Sala Palatului si Metrou Unirea 1

 

Ce: Concert THE LONG GOODBYE TOUR “Deep Purple”
Cand: 13 noiembrie 2017
Unde: Romexpo, ora 20.00
Bilete: Tribuna – 350 lei
Golden Ring – 270 lei
Gazon A – 190 lei
Gazon B – 130 lei 
Detalii eveniment:  Una dintre cele mai reprezentative trupe rock, Deep Purple, sustine un concert de promovare a celui de-al 20-lea album de studio, “Infinite”, lansarea acestuia fiind programata pentru data de 7 aprilie 2017. Trupa a inceput deja promovarea acestui material cu piesa “Time for Bedlam”, aceasta avand o linie melodica progresiva, putin mai diferita fata de celelalte creatii lansate in ultimii ani. 

Ce: MAXIMUM ROCK FESTIVAL
Cand: 13-14 octombrie 2017, ora 18.00
Unde: Arenele Romane
Bilete:  135 lei
Detalii eveniment: Pentru iubitorii muzicii rock, se va tine anul acesta cea de-a sapte-a editie cu artisti internationali  din lumea rock/metal precum Kamelot, Moonspell, Annihilator, Dark Tranquiliti, W.A.S.P. ,Tristania, Samel, Epica, Unleashed, My Dying Bride, dar cum Maximum Rock Festival nu a neglijat niciodata industria autohtona, vor fi invitate si formatii printe care amintim GOD, E-an-na, Tiarra, Hteththemeth, White Walls si  multi altii.

Ce:  FESTIVALUL INTERNATIONAL “George Enescu”
Cand: 2-24 septembrie 2017
Unde: Sala Palatului/ Ateneul Roman
Bilete: Abonament TIP A - Mari Orchestre
Categoria I – 2800 lei
Categoria II – 2200 lei
Categoria III – 1700 lei
Categoria IV – 1200 lei
Categoria Pensionari – 900 lei
Abonament TIP B – Recitaluri si Concerte Camerale 
Categoria I - 2700 lei
Categoria II - 2100 lei
Abonament TIP C – Concertele de la Miezul Nopții 
Categoria I - 1600
Categoria II - 1200
Abonament TIP D - Muzica secolului 21 
Categoria I - 300
Categoria II - 200
Detalii eveniment: Atat de bine cunoscut in intreaga lume, Festivalul international de muzica clasica George Enescu, aduce in atentia publicului larg in cea de-a 23-a editie, un concept nou ce se bazeaza pe jocurile de lumina ce vor permite spectatorilor sa descopere o alta perspectiva si viziune asupra operelor deja atat  de bine cunoscute.

Ce: BALKANIK! FESTIVAL
Cand: 8-10 septembrie 2017
Unde: Gradina Uranus
Bilete:  infomusic.ro
 In avans – 80 lei
Detalii eveniment:  Spre deosebire de alte evenimente musicale, Balkanik Festival va v-a intampina cu o atmosfera cu totul diferita, plina de farmec si culoare chiar in mijlocul Bucurestiului. Lasati-va dusi de val pe muzica ritmata, in timp ce va puteti bucura si de o multime de alte activitati in timpul zilei, acestea incluzand targuri mestesugaresti, ateliere de creatie si demonstratii artistice, nenumarate expozitii de sculptura, fotografie si pictura. Artistii bine pregatiti va vor incanta cu spectacole de circ, dans si jocuri de foc, iar pentru dumneavoastra vor fi amenajate si zone de relaxare decorate in stilul balcanic caracteristic. 

Ce: SUMMER WELL 2017
Cand: 12-13 august 2017, incepere de la ora 15.00
Unde: Domeniul Stirbey, Buftea
Bilete: eventim.ro
Detalii eveniment: Unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii de catre tineri si nu numai, Summer Well 2017 va aduce si anul acesta cele mai tari trupe internationale. Atmosfera va fi una de vacanta, participantii la eveniment putandu-se relaxa intinsi pe iarba alaturi de prieteni in timp ce vor asculta  melodii  potrivite pentru zilele insorite ce te vor duce cu gandul la libertate, distractie si soare intr-un cadru de vis!

Ce: FANTASTIC SUMMER FESTIVAL
Cand: 11-13 august 2017
Unde: Bucuresti
Bilete:   In avans - 200 lei  
Detalii eveniment: Aflat la prima editie in Romania, Fantastic Summer transforma toate zonele importante ale Bucurestiului in locatii create special pentru tine pline de lumina, culoare, energie pozitiva si muzica buna. In cele 4 zile de festival vom asculta muzica EDM, house, techno, drum & base, pop, dance si rock si impreuna putem ajuta Bucurestiul sa castige in 2021 titlul de “Capitala Culturala Europeana”.

Ce: SHINE FESTIVAL 2017
Cand: 1-2 iulie 2017, 00.00
Unde: Arenele Romane
Bilete: Acces general – 60 lei
Vip – 90 lei
Detalii eveniment: Capital Shine Festival s-a bucurat de o prezenta de peste 8.000 de de spectatori in editia trecuta la Bucuresti ! In 2015 a castigat titlul de “ Best Alternative Festival”  la Metalhead  Awards. Iar in acest an ,Shine si-a propus sa depasteasca orice asteptare si sa faca o atmosfera incendiara!

Ce: Concert EVANESCENCE
Cand: 29 iunie 2017
Unde: Arenele Romane, ora 20.00
Bilete:  iabilet.ro
Vip – 850 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 170 lei
Categoria III – 140 lei
Detalii eveniment: Una dintre cele mai iubite trupe rock americane va promite nu doar o experienta, ci un concert de inalta calitate care sa se imprime adanc in sufletele dumneavoastra.! Amy Lee va pune in valoare melodiile mult appreciate care au consacrat trupa! Evanescence a  castigat numeroase premii internationale, precum si doua Grammy-uri.

Ce: METALHEAD MEETING
Cand: 29-30 iunie 2017
Unde: Arenele Romane, incepere de la ora 19.00
Bilete:  Acces general – 170 lei
Vip – 220 lei
Detalii eveniment: Albume care au avut un mare succes  "Arise" (1991), "Chaos A.D." si "Roots" au intrat in sufletul oricarui iubitor al genului, iar piese precum "Roots, Bloody Roots", "Arise","Refuse Resist","Ratamahatta","Territory" si "Attitude" se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani. Festivalul doreste sa ofere fanilor clipe  memorabile si multe alte surprize muzicale!

Ce: ANDREEA BOCELLI
Cand: 22 iunie 2017
Unde: Piata Constitutiei, ora 20.00
Bilete: Vip – 950 lei
Categoria I – 750 lei
Categoria II – 550 lei
Categoria III – 450 lei
Categoria IV – 350 lei
Categoria V – 250 lei
Detalii eveniment: Legendarul tenor al lumii ne va oferi un spectacol plin de emotie ! Va canta atat repertoriul sau de opera, cat si cele mai noi melodii ale sale. Decorul si aranjamentele speciale se combina perfect cu eleganta muzicii sale.

Ce: DISNEY IN CONCERT: FROZEN
Cand: 27 mai 2017
Unde: Sala Palatului, ora 19.00
Bilete: Vip – 270 lei
Bilet copii sub 12 ani – 216 lei
Categoria I – 152 lei
Categoria II – 120 lei
Categoria III – 96 lei
Categoria IV – 72 lei
Categoria V – 56 lei
Detalii eveniment: Un concept nou ce te va face sa intri intr-o lume de vis! Te vei deconecta de orice problema cu ajutorul desenelor elaborate si povestilor pline de magie ! Iar pe fundal, coloana muzicala te va introduce si mai mult in atmosfera filmelor Disney! Personajele din “Frozen” vor urca pe scena, in fata dumneavoastra. Copiii si adultii de toate varstele vor savura clipele care nu se vor diferentia de o adevarata aventura !

Ce: EAST EUROPEAN COMIC CON 2017
Cand: 5-7 mai 2017
Unde: Romexpo, 00.00
Bilete:  evenim.ro 
Abonament pe 3 zile – 70 lei 
Detalii eveniment:
Un eveniment grandios destinat celor care iubesc serialele, filmele, jocurile si benzile desenate. Vizitatorii vor fi invitati sa intre intr-o competitie regionala de gameing si vor incerca cele mai noi jocuri intr-o zona perfect amenajata. Iar cei care doresc sa se tranforme in personajele preferate sau sa participe la concursul cosplay sunt asteptati cu bratele deschise chiar de marii actori pe care o sa-i vedeti intre 5-7 mai la Romexpo.

Ce: SOUNDART FESTIVAL
Cand: 4-7 mai 2017
Unde: Quantic Club, Bucuresti
Bilete: 90 lei
Detalii eveniment:  Un eveniment in care se va simti combinatia perfecta intre culturiile contemporane!  Vernisaje, workshop-uri, lansari de carte, muzica live si simpozioane . Acestea vor fi doar o parte dintre multiplele surprize care va vor uimi. Proiectul are ca scop crearea unor legaturi intre diferitele forme ale expresiei artistice.

Ce: CIRQUE DU SOLEIL - VARIKAI
Cand: 3-7 mai 2017
Unde: Romexpo
Bilete: Categoria I VIP – 385 lei
Categoria II Premium – 301 lei
Categoria III – 217 lei
Categoria IV – low visibility -152 lei
Categoria V – 203 lei
Categoria VI – 154 lei
Categoria VII  low visibility -  142 lei
Categoria VIII low visibility – 108 lei
Categoria IX – 140 lei
Categoria X – 89 lei

Ce: OMARA PORTUONDO 85
Cand: 25 aprilie 2017
Unde: Sala Palatului, ora 20.00
Bilete:  VIP - 300 lei
Categoria I – 200 lei
Categoria II – 140 lei
Categoria III – 90 lei
Categoria IV – 65 lei

Ce: GREGORY PORTER
Cand: 24 aprilie 2017
Unde: Sala Palatului, ora 20.00
Bilete:  VIP – 260 lei
Categoria I – 220 lei
Categoria II – 180 lei
Categoria III – 150 lei
Categoria IV – 120 lei
Detalii eveniment: Gregory Porter concerteaza in premiera in Romania, pe 24 aprilie la Sala Palatului, la Jazz Night Out. Vocea generatiei sale de muzicieni si primul nume din jazz-ul mondial, cantaretul american are o personalitate muzicala complexa, intrucat poate acopei stiluri diferite de muzica. De la R&B, la blues si soul sau chiar gospel, toate pot fi acoperite de adevaratul artist extrem de apreciat peste hotare. Si nu doar pentru ca stapaneste si transforma intreg spectrul gospel, blues, R&B si soul, ci si pentru ca o face în fata unui public eterogen, cu preferinte muzicale dintre cele mai diverse.

Ce: GREGORY PORTER
Cand: 24 aprilie 2017
Unde: Sala Palatului, ora 20.00
Bilete:  VIP – 260 lei
Categoria I – 220 lei
Categoria II – 180 lei
Categoria III – 150 lei
Categoria IV – 120 lei
Detalii eveniment: Gregory Porter concerteaza in premiera in Romania, pe 24 aprilie la Sala Palatului, la Jazz Night Out. Vocea generatiei sale de muzicieni si primul nume din jazz-ul mondial, cantaretul american are o personalitate muzicala complexa, intrucat poate acopei stiluri diferite de muzica. De la R&B, la blues si soul sau chiar gospel, toate pot fi acoperite de adevaratul artist extrem de apreciat peste hotare. Si nu doar pentru ca stapaneste si transforma intreg spectrul gospel, blues, R&B si soul, ci si pentru ca o face în fata unui public eterogen, cu preferinte muzicale dintre cele mai diverse.

Ce: PINK MARTINI
Cand: 20 aprilie 2017
Unde: Sala Palatului, ora 20.00
Bilete:  120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), in functie de distanta fata de scena.
Detalii eveniment:
Boemul si clasicul se intalnesc intr-un concert asteptat de catre nostalgicii iubitori ai acestor stiluri rar intalnite in muzica in zilele noastre. Trupa Pink Martini , infiintata in 1994, care face parte din aceasta sfera a boemului, isi incanta fanii cu piese de muzica vintage, sofisticata, cosmopolita, demna de ascultat spun membrii trupei in cafenelele din Paris sau porturile din Istanbul si Napoli, pe plajele Braziliei  sau in cadrul unei serate de exceptie. In prezent, trupa Pink Martini canta in 22 de limbi, in Sali de opera, Sali de concerte, cat si la festivaluri de film. In 2014, trupa Pink Martini a intrat atat in Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cat si  in Oregon Music Hall of Fame.

Ce: KINGS ON ICE – The Champions Return
Cand: 8 aprilie 2017, ora 20.00
Unde: Sala Polivalenta
Bilete:  VIP Loja - 420 lei
VIP - 386 lei
Categoria I - 301 lei
Categoria II - 225 lei
Categoria III - 148 lei
Categoria IV - 106 lei
Detalii eveniment: ‘’Stelele se intrec pe gheata!’’. Daca pare inceputul unei povesti, ei bine, chiar asa este! Deja indragitul spectacol Kings on Ice, in care cei mai experimentati patinatori se intrec in exercitii pe gheata, spre deliciul spectatorilor, se va desfasura in acest an in aprilie, la Sala Polivalenta. Printre adevaratele stele care vor patina in cadrul show-ului se numara Evgeni Plushenko, desemnat ca fiind cel mai mare patinator din istorie, prima campioana olimpica din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Adelina Sotnikova precum si alti consacrati ai domeniului.

Ce: Concert AMADEO MINGHI (live)
Cand: 4 aprilie 2017
Unde: Sala Palatului, 19.30
Bilete: Golden VIP – 250 de lei
VIP – 200 de lei
Categoria I – 160 de lei
Categoria II – 120 de lei
Categoria III – 80 de lei
Detalii eveniment: ‘’Bella Italia’’ mai aproape de bucuresteni! Unul dintre cei mai cunoscuti compozitori si cantareti italieni, Amadeo Minghi va concerta la Sala Palatului pe 4 Aprilie.Vizita acestuia in Romania face parte din turneul  international de promovare al noului sau album intitulat ‘’La Busola E IL Cuore’’. Toate acestea sunt de fapt incununate de sarbatorirea a 50 de ani de activitate artistica a compozitorului. Va fi o seara plina surpize! In deschiderea concertului, va canta Gabriel Cotabita celebrele lui hituri, dar si cele mai noi piese! Iar surprizele nu se termina aici … 

Ce: BELCANTO – The Luciano Pavaroti Heritage
Cand: 28 Martie 2017
Unde: Sala Palatului, ora 20.00
Detalii eveniment: Belcanto este un concept gandit de Luciano Pavarotti, dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. „Fundatia Luciano Pavarotti” in colaborare cu „ArsLab/Sinfonica” a concretizat ideea intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini si instrumentisti pentru a face cunoscuta  mostenirea lui Luciano Pavarotti, „The Luciano Pavarotti Heritage”.
Bilete: VIP - 350 lei
Categoria I - 250 lei
Categoria II - 175 lei
Categoria III - 100 lei

Ce: JOE LOVANO – Master of Saxophone
Cand: 25 Martie 2017
Unde: Sala Radio

Ce: TUDOR GHEORGHE “Indragos44 fara noroc”
Cand: 21 Martie 2017
Unde: Sala Palatului, ora 19.00
Detalii eveniment:O legenda va urca din nou pe scena Salii Palatului! Maestrul Tudor Gheorghe le va umple inimile de bucurie romanilor care il iubesc atat ca om cat si ca artist. De o profunzime aparte, Tudor Gheorghe a pus pe muzica in ultimele decenii versuri cunoscute de dor si drag. In 2017, pe 21 martie, maestrul va  ‘’recita pe muzica’’ piese precum ‘’Au innebunit salcamii’’,sau ‘’Marine  la nunta  ta’’,dar si alte adevarate opere cunoscute si iubite.
Bilete: Golden VIP - 247 lei
VIP - 227 lei
Categoria I - 197 lei
Categoria II - 167 lei
Categoria III - 147 lei
Categoria IV - 107 lei

Ce: CRISTI MINCULESCU & IRIS
Cand: 16 Martie 2017
Unde: Hard Rock Café
Detalii eveniment:  Cu 19 materiale discografice lansate, nenumarate clipuri si o serie de prestigioase distinctii ale industriei muzicale in palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului romanesc de peste 35 de ani. Pe 16 martie va urca pe scena din Hard Rock Café sub forumula adorata de fani de-a lungul anilor, respectiv : Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bas) si Relu Marin (keyboards). 
Bilete: VIP - 79 lei (loc la masa, in fata scenei)
Acces General - 59 lei (loc la masa,in sala)
Fara loc - 59 lei

Ce: Concert RICHARD CLAYDERMAN with full orchestra
Cand: 8 Martie 2017, ora 20.00
Unde: Sala Palatului
Bilete: Categoria VIP - 350 lei
Categoria I - 250 lei
Categoria a II-a - 200 lei
Categoria a III-a - 140 lei
Categoria a IV-a – 99 lei
Detalii eveniment: Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman ofera  doamnelor  in dar cel mai frumos cadou: un concert dedicat lor, cu piese atent selectate si cu multe alte surprize, pentru o atmosfera plina de delicatețe si romantism. Richard Clayderman isi da intalnire cu publicul din Romania intr-un concert fulminant, cu o productie fara precedent, pe 8 martie la Sala Palatului. Celebrul pianist va fi acompaniat pe scena de catre membrii Orchestrei Simfonice Bucuresti.

Ce: PSIHEDELIA
Cand: 6 Martie 2017, ora 19.00
Unde: Sala Palatului
Detalii eveniment: Delia pregateste un concert de zile mari pentru fanii ei! Indragita pentru stilul ei nonconformist, dar mai ales pentru vocea sa usor adaptabila aproape oricarui gen de muzica, isi surprinde tot mai des in ultimii ani fanii cu astfel de evenimente de mare amploare. In acest an, artista promite un show adevarat pentru fanii de toate varstele.
Bilete: VIP - 350 lei
Categoria I - 190 lei
Categoria II - 145 lei
Categoria III - 120 lei
Categoria IV - 100 lei
Categoria V - 75 lei

Ce: JOSHUA RADIN
Cand: 5 Martie 2017
Unde: Hard Rock Café
Detalii eveniment:  Joshua Radin a devenit in scurt timp compozitorul preferat al unor celebre productii TV precum Scrubs, Grey's Anatomy, Brothers and Sisters, American Idol, Cougar Town, One Tree Hill și House M.D.. Cel mai recent material de studio al artistului, „Onward and Sideways” a fost lansat în 2015 si a fost descris de catre critici ca fiind „tasteful, delicate, and ineffably gentle”, trei caracteristici ce descriu cu acuratețea stilul muzical inconfundabil al lui Radin.
Bilete:  VIP - 125 lei (loc la masa, in fata scenei)
Acces General - 85 lei
Fără loc - 85 lei

Ce: TARGUL DE NUNTI “Ghidul Miresei”
Cand: 3-5 Martie 2017
Unde: Romexpo
Detalii eveniment: Targul de nunti ‘’Ghidul miresei’’, vine si in acest an in sprijinul tinerilor care abia pasesc pe lungul drum al vietii in doi. Sute de expozanti se vor intrece in a a le oferi viitorilor soti o varietate larga de optiuni pentru ca evenimentul unic din viata lor sa arate ca desprins din povesti.De la rochii de mirea pretioase si costume de ginere croite dupa ultimele tendinte, pana la restaurant si decoratiuni elegante, toate vor putea fi admirate si bineinteles alese, pentru viitori insuratei, in cadrul targului de nunti.

Ce: ZAMFIR +100
Cand: 1 Martie 2017, ora 19.30
Unde:  Sala Palatului
Bilete: Golden VIP - 220 lei
VIP - 180 lei
Categoria I - 140 lei
Categoria II - 95 lei
Categoria III - 65 lei
Detalii eveniment: Sunetul unic si inconfundabil al naiului maestrului Gheorghe Zamfir  va incanta auzul iubitorilor de frumos la Sala Palatului de 1 Martie! Maestrul va aduce odata cu primavera, bucurie in sufletele celor care de-a lungul anilor l-au indragit, aplaudat si venerat. Zamfir +100, este un spectacol care se inscrie in seria de evenimente concertistice ale Asociatiei Culturale Spectaculis, in cadrul proiectului DESTINATIE ROMANIA, dedicat promovarii imaginii Romaniei si a culturii romanesti prin muzica si interpretare, la cel mai inalt nivel. Concertul este adresat publicului larg, cu participarea unor mari artisti români.

Ce: Concert ANDRA “Iubirea schimba tot”
Cand: 25 Februarie 2017, ora 20.00
Unde: Sala Palatului
Detalii eveniment: ‘’Iubirea schimba tot!’’. Nu , nu este inceputul unei povesti, ci titlul concertului pe care Andra il sustine la Sala Palatului pentru al doilea an consecutiv. Artista indragita de milioane de fani a declarant ca isi doreste chiar sa faca o traditie din acest eveniment, pe care il dedica in totalitate romanilor. Cei care o iubesc pe artista pot sa ii asculte piesele de la inceputul carierei, dar si pe cele recente.  O  noutate  pentru acest an este reducerea de pret aplicata pentru biletele achizitionate pentru copii cu varste intre 3 si 14 ani. 
Bilete: Categoria I - 250 lei
Categoria II - 190 lei
Categoria III - 150 lei
Categoria IV - 120 lei
Categoria V - 90 lei
Categoria VI - 70 lei

Ce: KENNY GARRETT – “Do your dance”
Cand: 23 Februarie 2017, ora 20.00
Unde: Sala Palatului
Detalii eveniment: Capitala va rasuna sub acorduri suave de saxofon! Indragitul saxofonist KENNY GARRET va concerta la Sala palatului pe 23 februarie! Considerat de publicatia Washington City Paper ca fiind cel mai important saxofonist alto al generatiei sale, iar de catre The New York Times „cel mai admirat saxofonist alto de jazz dupa Charlie Parker”, Kenny Garrett a castigat Premiul Grammy la categoria „American post bop jazz saxophonist and flautist”.

Ce: BUCHAREST SCHOOL FEST
Cand: 17-19 Februarie 2017
Unde: Soseaua Bucuresti-Pitesti, 44A
Detalii eveniment:  Creativitatea si rezultatele bune, admirate si premiate! De la invatacei, pana la liceeni, toti au ocazia de a-si lasa apreciate activitatile pe care le indeplinesc cu succes la scoala.Totul va fi posibil in cadrul Bucharest School Fest 2017, un eveniment creat dupa model american, insa, desfasurat in unitatile scolare private din capitala. 

Ce: GALA STELELOR PALATULUI
Cand: 13 Februarie 2017, ora 20.00
Unde: Teatrul National Bucuressti
Detalii eveniment: Maestrii Baletului clasic vin in Romania! Dupa ce a facut inconjurul capitalelor culturale europene, spectacolul inedit ‘’GALA STELELOR BALETULUI’’ ajunge si la Bucuresti. Acesta reunește stele ale dansului si cucereste prin reputatia solistilor si diversitatea programului, compus din solo-uri dar si pas-de-deux-uri reprezentative din lucrari de referinta. Veti avea ocazia sa ii urmariti pe scena pe unii dintre cei mai buni artisti ale operelor din Moscova, Berlin, Kiev si Dresda.
Bilete: Se pot achizitiona chiar de la casele de bilete din incinta Teatrului National.

Ce: MARKUS SCHULZ
Cand: 11 Februarie 2017, ora 22.00
Unde: Arenele Romane
Detalii eveniment: Markus Schulz este unul dintre cei mai votati si iubiti DJ din America, fiind desemnat, cativa ani consecutivi, „America’s Best DJ”. In mixurile sale, artistul realizeaza o fuziune intre stilurile progressive-house si trance, avand in acest sens un rol important in revolutionarea scenei trace din Statele Unite ale Americii. Inca din 2012, artistul a inceput o colaborare de succes cu extrem de talentata solista romanca Adina Butar. Vocea acesteia a rasunat pe unele dintre cele mai indragite piese ale lui Schultz.

Bilete: Se gasesc pe Evenim.ro
Acces general: 50 lei
Acces Vip 100 lei

Ce: TANJA TURUNEN
Cand: 3 Februarie 2017, ora 20.00
Unde: Sala Palatului
Detalii eveniment: Rock-ul simfonic in atentia iubitorilor acestui gen in luna februarie! Tarja Turunen, o ‘’regina’’  a acestui stil de muzica va concerta la Bucuresti in data de 3 februarie. Cu o voce inconfundabila si o prezenta scenica de invidiat, artista a cucerit inimile milioanelor de fani ai muzicii rock and metal. Desi in ultimii 2 ani Tarja Turunen a luat o pauza de la show-urile rock, axandu-se mai mult pe cele de muzica clasica, dar si pe lucrul in studio, soprana va readuce pe scenele din Romania cele mai iubite piese din perioada in care a activat ca solista Nightwish, precum si piesele clasice din cariera solo care se bucura de o mare popularitate, precum “I Walk Alone”, “The Reign” sau “My Little Phoenix”. 
Bilete: se gasesc in reteaua eventim.ro si pot varia ca  pret, respectiv: 
VIP - 265 lei
Categoria I - 205 lei
Categoria II - 155 lei
Categoria III - 125 lei
Categoria IV - 95 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Phoenicia hotels 2016

Proudly developed by  Proudly developed by Shortcut Media Services