Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Apartament 2 camere superior

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat doar in corpurile de cazare Jad si Opal, are o superba vedere la mare iar beneficiul inclus consta in accesul la parcarea separata.

Apartamentul cu doua camere superior este format dintr-un dormitor amenajat intr-un decor versatil si modern, living spatios, baie cu cada, bucatarie utilata si mobilata astfel incat sa asigure si sa satisfaca cerintele tuturor oaspetilor, si o terasa cu vedere la mare, perfecta pentru a servi cafeaua la primele ore ale diminetii, sau pentru a privi rasaritul ori aspusul intr-un peisaj idilic.

Situarea in apropierea marii face ca privelistea sa fie unica. Fie ca este vorba despre o vacanta petrecuta alaturi de familie, un sejur in compania prietenilor sau a colegilor, venim in intampinarea dumneavoastra cu toate dotarile si serviciile necesare pentru a va creea cele mai placute amintiri.

Comfortabil fie pentru 2 adulti si 2 copii (0 - 13.99 ani), fie 3 adulti si 1 copil (mai mic de 3 ani).

Suprafata: 90 mp

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat doar in corpurile de cazare Jad si Opal, are o superba vedere la mare iar beneficiul inclus consta in accesul la parcarea separata.

Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil, un grup de prieteni sau colegi.

Apartamentul cu 3 camere superior este situat la ultimul etaj (etajul 8) si ofera turistilor o priveliste de vis. 

Ideal pentru doua persoane, designul modern asigura o ambianta placuta, confera intimitate si o priveliste frumoasa spre curtea interioara a complexului. 

Apartamentul cu doua camere standard este compus dintr-un dormitor, living deschis cu bucatarie, hol, baie si terasa spatioasa din care puteti admira atat marea, cat si lacul Siutghiol.

© Copyright Phoenicia hotels 2016