Despre hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Despre noi

Starurile internationale aleg „stelele” romanesti!

Ne straduim in fiecare zi sa cream un’’acasa’’ departe de casa, primitor si confortabil. Am invatat in timp, de la fiecare oaspete care ne-a trecut pragul, cu ce ne putem mandri, dar si ce ne lipseste, iar astfel, progresam. 

Phoenicia Hotels - cel mai mare lant hotelier din Romania, a devenit, dincolo de brand, o alegere, pe care suntem bucurosi sa o putem oferi. 

Ne straduim sa perfectionam serviciile, astfel incat fiecare turist, sa se simta in mijlocul nostru, un adevarat star de la Hollywood.Suntem onorati insa cand, chiar adevaratele vedete internationale aleg Phoenicia Hotels. 

“ Odata ce marea te-a prins in mrejele sale, te mentine in reteaua ei de miracole pentru totdeauna!“ - Jacque Yves Cousteau

144 de camere si apartamente spatioase, cu privelisti pe care le-ai putea admira stand chiar in jacuzzi-ul instalat in interiorul camerei. Marea si lacul te asteapta sa le privesti si de pe terasele cu suprafete vaste.

Patru restaurante iti stau la dispozitie cu peste 100 de feluri de mancare zilnic diversificate. 

Phoenicia Royal este mai mult decat un hotel de lux. Este o poveste. Este un sentiment. Culorile calde, primitoare imbinate cu materialele de inalta calitate, creeaza atmosfera perfecta pentru o vacanta de neuitat. 

Deschis tot timpul anului, aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru a fi fericit. Aici este locul in care ai parte de un rasfat ca la carte si de momente care te vor incarca pozitiv .

Surpizele placute nu se opresc aici. Alatura-te familiei Phoenicia si pregateste-te de cea mai inedita experienta din istoricul vacantelor tale!

Vino sa scrii povestea ta ! Vino sa impartasim cele mai fericite si diversificate experiente! 

Oaspetii Phoenicia Royal se bucura de acces la toate facilitatile si serviciile PHOENICIA HOLIDAY RESORT

© Copyright Phoenicia hotels 2016