Oferte
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Olimpiada De Idei!

Oferta Phoenicia Royal

Olimpiada De Idei!

Punem la bataie 3 nopti gratuite pentru 2 idei geniale!

In perioada 13 – 27 martie, ofera-ne 2 idei aplicabile de imbunatatire a serviciilor in sezonul 2018  (pentru oricare din locatiile: Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury sau Phoenicia Royal) si te premiem cu un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort.

Sejurul este cu regim de masa demipensiune si poate fi rezervat pentru orice perioada, in functie de disponibilitate.

 

Ce trebuie sa faci:

         Alege dintre hotelurile Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal si/ sau Phoenicia Luxury

       Gandeste-te la 2 idei aplicabile de imbunatatire a serviciilor noastre sau spune-ne ce ai vrea sa vezi nou vara aceasta la hotelurile mai sus                                  mentionate.

       Fii indraznet si nu te sfii sa ne trimiti cele mai traznite idei care iti trec prin minte, fie ca ai vrea sa vezi un patinoar, un roller coaster sau ce                      consideri tu ca ar fi super distractiv pentru toata lumea.

        Trimite-ne cele 2 idei la adresa de email marketing@phoeniciahotels.ro in perioada 13 martie – 27 martie 2018 si foloseste titlul: “Olimpiada de Idei” si              numele tau complet, precum si datele de contact la care te putem gasi.

       Conducerea Phoenicia Romania va selecta si va anunta castigatorul in data de 30 martie 2018 pe paginile de Facebook Phoenicia Holiday Resort,     Phoenicia Royal si Phoenicia Luxury. Sejurul este valabil pentru 2 adulti si un copil cu varsta de pana in 10 ani.

 

Ideile cele mai bune vor fi rasplatite cu 3 nopti de cazare la Phoenicia Holiday Resort, in sezonul 2018, in orice perioada, pe baza de rezervare in prealabil, in functie de disponibilitate.

Consulta mai jos Regulamentul concursului: 

Apasa Aici

© Copyright Phoenicia hotels 2016