Cazare
Phoenicia Business -

Cazare Lido By Phoenicia

Despre hotel
Facilitati Camere

La hotel Lido by Phoenicia fiecare camera este definita de eleganta, comfort si istorie. Incercam sa va oferim toate facilitatile de care aveti nevoie astfel incat sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta.

Atentia la detalii este unul dintre atributele care ne definesc. Din acest motiv cele 114 camere puse la dispozitia dumneavoastra sunt mobilate si decorate intr-un stil modern, dar in acelasi timp care sa aminteasca de efervescenta si luxul perioadei interbelice.

Cele 114 camere sunt structurate dupa cum urmeaza:

  • 6 camere Standard cu pat matrimonial si balcon;
  • 56 camere Standard cu pat matrimonial fara balcon;
  • 11 camere Standard cu paturi twin fara balcon;
  • 24 de camere Deluxe cu pat matrimonial si balcon;
  • 4 suite cu pat matrimonial si balcon;
  • 12 suite cu pat matrimonial fara balcon;
  • 1 apartament Prezidential;
Tipuri de camere

Imbinarea perfecta intre confort, functionalitate si eleganta.Camera Standard cu pat matrimonial este ideala atat pentru o vizita de afaceri, dar mai ales pentru o vizita impreuna cu familia.

Culorile pastelate si designul clasic fac din camera Standard cu paturi twin locul perfect de relaxare dupa o zi incarcata in Bucuresti.

Inspirata din luxul si eleganta Bucurestiului interbelic, Suita cu pat matrimonial imbina modernismul vremurilor noastre cu atentia la detalii de altadata.

Apartamentul Prezidential este spatiul special destinat celor care vor sa aiba o experienta de neuitat.

Spatioasa si decorata intr-un stil care imbina confortul zilelor noastre cu eleganta si luxul Bucurestiului interbelic, Camera Deluxe este locul ideal unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de persoana iubita.

© Copyright Phoenicia hotels 2016