Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Cazare Phoenicia Comfort Hotel

Despre hotel
Facilitati Camere
TV LCD
Aer Conditionat
Internet WIFI
Uscator par
Cosmetice personalizate
Alte dotari

La Phoenicia Comfort Hotel, eleganta si bunul gust definesc fiecare camera, oferind clientilor nostri confortul si intimitatea dorita.

Pentru ca detaliile sunt foarte importante, toate cele 39 de camere puse la dispozitie de Phoenicia Comfort Hotel sunt mobilate si decorate intr-un stil modern.

Cele 39 de camere sunt structurate dupa cum urmeaza:

12 camere cu single
14 camere duble cu pat matrimonial
10 camere duble twin
1 studio
2 apartamente

Toate camerele dispun de: sistem de climatizare, telefon cu linie directa (nationala si internationala), LCD, minibar, internet wireless, senzori de fum.

Baile spatioase, complet utilate si decorate modern sunt dotate pentru a oferi confortul necesar: produse cosmetice, cada sau cabina de dus.

Tipuri de camere

Ati pornit intr-o aventura prin capitala Bucuresti? Va doriti liniste, confort, ospitalitate, bun gust? Puteti "gusta" din toate acestea la Phoenicia Comfort.

Calatoriile in regim "single" nu sunt cele mai placute.

Atmosfera unui hotel de patru stele, cu camere spatioase si modern echipate, cu o echipa tanara si primitoare, toate acestea reprezinta un element ce trebuie luat in considerare atunci cand porniti la drum.

Indiferent ce drum va poarta in Romania - Bucuresti, hotelul Phoenicia Comfort vine in intampinarea dumneavoastra.

O cazare de lux intr-o camera spatioasa, STUDIO, va ofera posibilitatea de a va relaxa pe deplin.

Turismul de afaceri presupune de obicei, necesitatea cazarii intr-un regim cat mai functional.

Camera twin a fost special creata pentru acest tip de oaspeti, insa este extrem de utilizata si de grupuri ce calatoresc independent.

Un spatiu cu o suprafata generoasa ce beneficiaza din plin de lumina naturala si care ofera un confort sporit ce va transforma calatoria dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

© Copyright Phoenicia hotels 2016