Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Apartament

Languages

Un spatiu cu o suprafata generoasa ce beneficiaza din plin de lumina naturala si care ofera un confort sporit ce va transforma calatoria dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

Compus din zona de zi si zona de noapte, avand un design modern, spectaculos, este un apartament destinat cazarii a doua persoane.

Acest tip de camera poate reprezenta o alternativa perfecta pentru cei ce doresc un maxim de confort, un spatiu extrem de aerisit.

Imprejurimile hotelului Phoenicia Comfort pot reprezenta atu-ul final in alegerea dumneavoastra: zona Buftea, zona Mogosoaia, zona rezidentiala Sisesti, Baneasa.

Va asteptam sa va delectati cu un mic-dejun international intr-un apartament de patru stele!

Indiferent ce drum va poarta in Romania - Bucuresti, hotelul Phoenicia Comfort vine in intampinarea dumneavoastra.

O cazare de lux intr-o camera spatioasa, STUDIO, va ofera posibilitatea de a va relaxa pe deplin.

Turismul de afaceri presupune de obicei, necesitatea cazarii intr-un regim cat mai functional.

Camera twin a fost special creata pentru acest tip de oaspeti, insa este extrem de utilizata si de grupuri ce calatoresc independent.

Un spatiu cu o suprafata generoasa ce beneficiaza din plin de lumina naturala si care ofera un confort sporit ce va transforma calatoria dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

Ati pornit intr-o aventura prin capitala Bucuresti? Va doriti liniste, confort, ospitalitate, bun gust? Puteti "gusta" din toate acestea la Phoenicia Comfort.

Calatoriile in regim "single" nu sunt cele mai placute.

Atmosfera unui hotel de patru stele, cu camere spatioase si modern echipate, cu o echipa tanara si primitoare, toate acestea reprezinta un element ce trebuie luat in considerare atunci cand porniti la drum.

© Copyright Phoenicia hotels 2016