Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Apartament

Un spatiu cu o suprafata generoasa ce beneficiaza din plin de lumina naturala si care ofera un confort sporit ce va transforma calatoria dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

Compus din zona de zi si zona de noapte, avand un design modern, spectaculos, este un apartament destinat cazarii a doua persoane.

Acest tip de camera poate reprezenta o alternativa perfecta pentru cei ce doresc un maxim de confort, un spatiu extrem de aerisit.

Imprejurimile hotelului Phoenicia Comfort pot reprezenta atu-ul final in alegerea dumneavoastra: zona Buftea, zona Mogosoaia, zona rezidentiala Sisesti, Baneasa.

Va asteptam sa va delectati cu un mic-dejun international intr-un apartament de patru stele!

Calatoriile in regim "single" nu sunt cele mai placute.

Atmosfera unui hotel de patru stele, cu camere spatioase si modern echipate, cu o echipa tanara si primitoare, toate acestea reprezinta un element ce trebuie luat in considerare atunci cand porniti la drum.

Indiferent ce drum va poarta in Romania - Bucuresti, hotelul Phoenicia Comfort vine in intampinarea dumneavoastra.

O cazare de lux intr-o camera spatioasa, STUDIO, va ofera posibilitatea de a va relaxa pe deplin.

Turismul de afaceri presupune de obicei, necesitatea cazarii intr-un regim cat mai functional.

Camera twin a fost special creata pentru acest tip de oaspeti, insa este extrem de utilizata si de grupuri ce calatoresc independent.

Un spatiu cu o suprafata generoasa ce beneficiaza din plin de lumina naturala si care ofera un confort sporit ce va transforma calatoria dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

Ati pornit intr-o aventura prin capitala Bucuresti? Va doriti liniste, confort, ospitalitate, bun gust? Puteti "gusta" din toate acestea la Phoenicia Comfort.

© Copyright Phoenicia hotels 2016