Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Camera Matrimoniala

Languages

Ati pornit intr-o aventura prin capitala Bucuresti? Va doriti liniste, confort, ospitalitate, bun gust? Puteti "gusta" din toate acestea la Phoenicia Comfort.

Fie ca sunteti invitati la nunta de la Palatul Mogosoaia, fie ca ati venit la rudele dumneavoastra din Buftea, fie ca va doriti sa participati la un eveniment sportiv la Complexul Chiajna sau pur si simplu va doriti doar sa fiti aproape de aeroportul Henri Coanda, dumneavoastra si perechea sunteti invitati la o cazare de patru stele intr-o camera spatioasa, confortabila, alaturi de toate accesoriile si serviciile aferente unui hotel de patru stele.

Turismul de afaceri presupune de obicei, necesitatea cazarii intr-un regim cat mai functional.

Camera twin a fost special creata pentru acest tip de oaspeti, insa este extrem de utilizata si de grupuri ce calatoresc independent.

Un spatiu cu o suprafata generoasa ce beneficiaza din plin de lumina naturala si care ofera un confort sporit ce va transforma calatoria dumneavoastra intr-o experienta de neuitat.

Ati pornit intr-o aventura prin capitala Bucuresti? Va doriti liniste, confort, ospitalitate, bun gust? Puteti "gusta" din toate acestea la Phoenicia Comfort.

Calatoriile in regim "single" nu sunt cele mai placute.

Atmosfera unui hotel de patru stele, cu camere spatioase si modern echipate, cu o echipa tanara si primitoare, toate acestea reprezinta un element ce trebuie luat in considerare atunci cand porniti la drum.

Indiferent ce drum va poarta in Romania - Bucuresti, hotelul Phoenicia Comfort vine in intampinarea dumneavoastra.

O cazare de lux intr-o camera spatioasa, STUDIO, va ofera posibilitatea de a va relaxa pe deplin.

© Copyright Phoenicia hotels 2016