Despre hotel
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Despre noi

Languages

Pentru un sejur de patru stele, alegerea dumneavoastra trebuie sa fie cu siguranta Phoenicia Comfort.  Aici veti gasi intotdeauna arhitectura interesanta, mobilier rafinat si un personal prietenos si amabil, gata de a va satisface toate nevoile. 

Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, pentru va oferi ajutorul nostru si pentru a va rasplati ca ne sunteti oaspete!

Fiind amplasat intr-o zona usor accesibila, pe soseaua de centura a Bucurestiului, hotelul ofera facilitati deosebite si servicii de calitate, fiind cea mai buna solutie de cazare, daca participati la unul din targurile organizate la Centrul Expozitional Romexpo sau daca vreti sa vizitati Bucurestiul atat pentru partea culturala, oferind acces imediat catre centru (15 minute), cat si pentru cumparaturi sau distractie: prin Baneasa Shopping City sau prin unele din cele mai cautate cluburi din Bucuresti.

La receptie veti gasi intotdeauna oameni cu zambetul pe buze, care vor raspunde cu amabilitate la intrebarile dumneavoastra si care sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a va oferi tot confortul pe durata cazarii la Phoenicia Comfort.

Comunicarea este factorul esential pe care ne bazam in relatia cu oaspetii nostri. Este suficient sa ne spuneti cum va putem ajuta si noi vom tine cont pentru ca ne dorim sa construim o relatie de durata ce implica fidelitatea.

© Copyright Phoenicia hotels 2016