Restaurante
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Restaurante Phoenicia Comfort

Fie ca doriti sa luati masa cu prietenii sau cu partenerii de afaceri sau doriti sa serviti o cina romantica, Phoenicia Comfort Hotel va ofera posibilitatea de a va delecta simturile cu cele mai rafinate preparate ale bucatariei internationale si libaneze.

Bucatarii nostri au fost alesi dintre cei mai renumiti si sunt oricand pregatiti sa creeze retete noi, personalizate in functie de gusturile fiecarui client sau pentru specificul evenimentelor dumneavoastra. Indiferent daca doriti sa organizati o nunta cu meniu traditional, o petrecere pentru angajatii companiei dumneavoastra, o cina de afaceri cu cei mai pretentiosi invitati sau pur si simplu aveti preferinte culinare de exceptie, aici veti gasi ceea ce va doriti.

Alegem intotdeuna cele mai bune ingrediente si cele mai sanatoase metode de preparare pentru a va putea oferi nu doar o masa gustoasa, ci una care sa va asigure necesarul zilnic de nutrienti pentru a va simti excelent pe tot parcursul zilei.

 

Fie ca sunteti cazat in cadrul hotelului Phoenicia Comfort si serviti micul dejun, fie ca doriti sa luati masa cu prietenii sau cu partenerii de afaceri sau doriti sa serviti o cina romantica, Phoenicia Comfort, prin restaurantul Babel, va ofera posibilitatea de a va delecta simturile cu cele mai

© Copyright Phoenicia hotels 2016