Despre hotel
Phoenicia Business - Phoenicia Comfort Hotel

Echipa Hotelului

Indiferent de natura vizitei dumneavoastra, la Phoenicia Comfort, ospitalitatea echipei si calitatea serviciilor oferite va vor determina sa va reintoarceti pentru a petrece alaturi de noi orele ce va tin departe de cei dragi.

Putem face parte din viata ta, pentru ca momentele fericite sa se transforme in afaceri marete.

Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, pentru a va oferi ajutorul nostru si pentru a va rasplati ca ne sunteti client!

La receptie veti gasi oameni cu zambetul pe buze, care vor raspunde cu amabilitate la intrebarile dumneavoastra si care sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a va oferi tot confortul pe durata cazarii la Phoenicia Comfort Hotel.

Comunicarea este factorul esential pe care ne bazam in relatia cu oaspetii nostri. Este suficient sa ne spuneti cum va putem ajuta si noi vom tine cont pentru ca ne dorim sa construim o relatie de durata ce implica fidelitatea.

Elena Simulescu Manager General

Cu o experienta de aproximativ 10 ani in turism si in cadrul grupului Phoenicia Hotels, Elena a inteles foarte bine ca “oamenii vor uita ceea ce ai spus, vor uita ceea ce ai facut, dar ei nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta”. De aceea, pasiunea adusa in ospitalitate si emotiile trans

Constantin Predescu Bucatar Sef

Cand vine vorba de un preparat, ingredientele sunt foarte importante, reteta in sine este importanta.

Insa daca vrei sa creezi o adevarata “experienta culinara”, pasiunea cu care imbini totul este punctul pe "i". 

Evenimente, pranzuri, mic dejun sau o simpla cafea, toate necesita o atentie permanenta, toate se bucura de un om minunat, un om al solutiilor, un profesionit in persoana Anei Maria. 

 

Simona Nemiteanu Sef Receptie

Simona lucreaza in echipa care are grija de “Comfort-ul” celor care ne trec pragul, de aproximativ 3 ani.

Zambetul, caldura cu care comunica, rabdarea, care este atat de importanta in acest job, impreuna cu pregatirea sa, fac din Simona un profesionist desavarsit. 

© Copyright Phoenicia hotels 2016