Planuieste un eveniment
Phoenicia Business - Phoenicia Express Hotel

Evenimente Corporate

Centrul de conferinte Phoenicia Express dispune de sase sali de conferinta, oferind un total de 450 de locuri.

Fie ca organizati o intalnire de 10 persoane sau un eveniment fastuos, centrul nostru de conferinte va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie. Toate salile dispun de echipamentele necesare unei intalniri de afaceri: conexiune internet WIFI, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

 

Spatii oferite de hotel

Sala de conferinta Baalbeck este ca si suprafata, cea mai mica sala, cu o capacitate de pana la 20 de persoane. Intr-un cadru restrans, intim, se pot organiza sedinte, cursuri si alte activitati.

Suprafata: 37 mp 

Capacitate:

Teatru – 30...

Sala Cedar este cea mai mare sala, poate gazdui pana la 250 de persoane in aranjament teatru, fiind potrivita pentru orice tip de eveniment: lansare de produs, nunta, botez, conferinta, serbare.

Suprafata: 245 mp

Capacitate:

Teatru – 250...

Sala Express este cea mai noua sala de conferinta, cu lumina naturala si poate gazdui pana la 30 de persoane. Este ideala pentru traininguri sau sedinte.

Suprafata: 59 mp

Capacitate:

Teatru – 30

U-shape: 24

Sala de conferinta Mediterana este potrivita pentru cursuri, conferinte restranse, sedinte si altele, putand gazdui pana la 50 de persoane.

Suprafata: 66 mp

Capacitate:

Teatru –  60

U-shape – 26

Sala de conferinta Cartagina dispune de echipamentele necesare unei intalniri de afaceri, fiind perfecta pentru organizarea de sedinte, cursuri, conferinte si alte activitati.

Suprafata: 66 mp

Capacitate:

Teatru – 60

U-shape – 26

Sala de conferinta Tripoli poate gazdui pana la 50 de persoane in aranjament teatru. Este potrivita pentru cursuri, conferinte restranse, sedinte si alte activitati.

Suprafata: 66 mp

Capacitate:

Teatru – 60

U-shape - 26

© Copyright Phoenicia hotels 2016