Planuieste un eveniment
Phoenicia Business - Phoenicia Express Hotel

Evenimente Corporate

Languages

Centrul de conferinte Phoenicia Express dispune de sase sali de conferinta, oferind un total de 450 de locuri.

Fie ca organizati o intalnire de 10 persoane sau un eveniment fastuos, centrul nostru de conferinte va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie. Toate salile dispun de echipamentele necesare unei intalniri de afaceri: conexiune internet WIFI, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

 

Spatii oferite de hotel

Sala Cedar este cea mai mare sala, poate gazdui pana la 250 de persoane in aranjament teatru, fiind potrivita pentru orice tip de eveniment: lansare de produs, nunta, botez, conferinta, serbare.

Suprafata: 245 mp

Capacitate:

Teatru – 250...

Sala Express este cea mai noua sala de conferinta, cu lumina naturala si poate gazdui pana la 30 de persoane. Este ideala pentru traininguri sau sedinte.

Suprafata: 59 mp

Capacitate:

Teatru – 30

U-shape: 24

Sala de conferinta Mediterana este potrivita pentru cursuri, conferinte restranse, sedinte si altele, putand gazdui pana la 50 de persoane.

Suprafata: 66 mp

Capacitate:

Teatru –  60

U-shape – 26

Sala de conferinta Cartagina dispune de echipamentele necesare unei intalniri de afaceri, fiind perfecta pentru organizarea de sedinte, cursuri, conferinte si alte activitati.

Suprafata: 66 mp

Capacitate:

Teatru – 60

U-shape – 26

Sala de conferinta Tripoli poate gazdui pana la 50 de persoane in aranjament teatru. Este potrivita pentru cursuri, conferinte restranse, sedinte si alte activitati.

Suprafata: 66 mp

Capacitate:

Teatru – 60

U-shape - 26

Sala de conferinta Baalbeck este ca si suprafata, cea mai mica sala, cu o capacitate de pana la 20 de persoane. Intr-un cadru restrans, intim, se pot organiza sedinte, cursuri si alte activitati.

Suprafata: 37 mp 

Capacitate:

Teatru – 30...

© Copyright Phoenicia hotels 2016