Planuieste un eveniment
Phoenicia Business - Phoenicia Grand Hotel

Evenimente Private

Porti o rochie alba, esti aranjata cu multă grija, ai un buchet de flori atent ales, esti ca o adevarata printesa! Este rezultatul multor luni de cautari. 

Intotdeauna ati visat la o nunta ca-n povesti?

Va doriti o petrecere memorabila?

Atunci Phoenicia Grand Hotel este ceea ce cautati, deoarece echipa noastra tanara si dinamica va va consilia si sprijini pe tot parcursul evenimentului planificand pana la cel mai mic detaliu succesul acestuia, oferindu-va servicii complete si profesionalism. 

Veti gasi imbinarea perfecta intre eleganta si intimitate. Designul restaurantului a atins cele mai fine linii pentru ca voi sa aveti parte de cele mai reusite momente alaturi de cei dragi. Evenimentele importante si speciale pentru voi devin la fel de importante si pentru noi, oferindu-va cele mai bune servicii! 

Fie ca este vorba de nunti, botezuri, zile de nastere - la noi gasiti organizare exceptionala!

Clipe de neuitat, romantism si multa distractie…

Pentru informatii si rezervari va rugam sa ne contactati: 
Telefon : 021 300 08 90 
E-mail : evenimente@phoenicia.ro

Spatii oferite de hotel

Spatios si elegant, nivelul Mezanin de la Phoenicia Grand Hotel este ideal pentru evenimente de mare amploare, cu un grad sporit de importanta in viata dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati.

Distractia trebuie sa faca parte din viata noastra. Contribuim la dezvoltarea starii pozitive si la crearea de momente frumoase si unice!

Cu un design original si exclusivist, Misty Club va promite doar petreceri memorabile si evenimente  spectaculoase.

Restaurantul Kastanne va asteapta sa ii calcati pragul pentru a va bucura de cele mai bune servicii: ospitalitate, atmosfera primitoare si, bineinteles, preparate de exceptie.

Restaurantul este situat in incinta Phoenicia Grand Hotel, la Mezanin.

Kadisha Ballroom reprezinta un spatiu elegant, potrivit pentru reuniuni sociale sau in scop de afaceri, oferind mediul perfect pentru evenimentul dumneavoastra.

Poate gazdui si evenimente sociale, precum nunti, botezuri, aniversari, banchete, receptii, majorate.

Este ideal pentru prima masa a zilei.

Restaurantul Colosseum este locul unde va puteti bucura de un mic dejun bogat, unde puteti savura o ceasca aromata de cafea sau un suc proaspat racoritor.

Credeti-ne, este cel mai bun mic dejun din oras!

© Copyright Phoenicia hotels 2016