Restaurante
Phoenicia Business - Phoenicia Grand Hotel

Restaurante Phoenicia Grand Hotel

Restaurantele noastre va ofera o varietate de preparate din diverse bucatarii: internationala, libaneza, romaneasca si italiana, ce sunt pregatite cu atentie și servite intr-un stil unic.

Fie ca doriti sa luati masa cu prietenii sau cu partenerii de afaceri sau doriti sa serviti o cina romantica, Phoenicia Grand Hotel va ofera posibilitatea de a alege unul dintre cele trei restaurante cu specific diferit:

Restaurant Colosseum - specific international
Restaurant Saidoun - specific libanez

Restaurantele Phoenicia Grand Hotel - Colosseum, Saidoun si Bocca Lupo - combina traditia cu modernul, avand un interior si un exterior unui, ce pot satisface chiar si cele mai sofisticate gusturi. Imaginatia bucatarilor nostri nu are limite si nu vor inceta niciodata sa va uimeasca cu delicatesele lor!

Serviciile de inalta calitate, eleganta restaurantelor, cat si amabilitatea personalului nostru va vor rasfata si va vor face sa va simtiti speciali.

De asemenea va puteti delecta cu savoarea unei cafele aromate la barul din Lobby.

Va dorim o experienta culinara delicioasa!

Restaurantul Saidoun va daruieste aroma si savoarea bucatariei libaneze intr-o ambianta deosebita. Serviciul este promt si atent, iar decorul specific libanez se imbina cu elementele moderne.

Este ideal pentru prima masa a zilei.

Restaurantul Colosseum este locul unde va puteti bucura de un mic dejun bogat, unde puteti savura o ceasca aromata de cafea sau un suc proaspat racoritor.

Credeti-ne, este cel mai bun mic dejun din oras!

© Copyright Phoenicia hotels 2016