Hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Regulament concurs ”Ajuta-ne sa ne gasim sloganul ” 08.05.2017-16.05.2017

Romana
Descriere Regulament: 

                                                                               Termeni si conditii
                                                                          ”Ajuta-ne sa ne gasim sloganul ”
                                                                              08.05.2017-16.05.2017

Ne pregatim cu pasi repezi pentru deschiderea noului sezon estival. Ti-am pregatit un an deosebit plin de culoare, lumina si bucurie.

Anul 2017 reprezinta un nou inceput pentru noi;urmeaza sa ne deschidem usile noului hotel Phoenicia  Royal.Te asteptam intr-un mediu elegant, plin de culoare.

Ajuta-ne sa ne cautam sloganul, iar noi iti rasplatim imaginatia cu un sejur de 5 nopti, in plin sezon, pentru a te bucura alaturi de cei dragi de conceptul PHOENICIA ROYAL.

Lasa-ti imaginatia purtata pe aripile creativitatii si surprinde-ne cu ideile tale minunate!

Consulta mai jos Regulamentul concursului:

1.    Organizatorul Concursului 

1.1. Organizatorul Concursului "Ajuta-ne sa ne gasim sloganul" (denumit in continuare "Concursul") este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu sediul in Sos. Odaii, nr. 441-443, sector 1, Bucuresti, avand  datele de identificare: J 23/334/2015,  CUI RO 25693077, (denumit in continuare "Organizatorul").
1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Termeni si conditii"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul publicarii lor pe site-ului www.phoeniciahotels.ro .
1.3. Concursul este organizat prin intermediul site-ului de socializare www.facebook.com, (denumit in continuare "site"), in conformitate cu dispozitiile OG 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, in acceptiunea art. 46 din respectivul act normativ. 

•    2. Sponsorul concursului este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu datele de identificare mentionate la art. 1.1 din prezentul regulament.
Tematica concursului este "Ajuta-ne sa ne gasim sloganul” si consta in respectarea urmatorilor pasi:
•    Prima conditie este sa dai Like & Share paginii de facebook Phoenicia Royal.

 • A doua conditie este sa dai Like&Share afisului Concursului postat pe pagina de facebook Phoenicia Royal .

 •A treia conditie este sa ne spuneti intr-un comentariu la afisul concursului postat pe facebook pe pagina prezentata mai sus sloganul perfect, creat de tine, pentru noul concept PHOENICIA ROYAL. 
Acest aspect (actiunea de Like & share & comment) trebuie sa poata fi verificat la momentul stabilirii castigatorului (data de 16.05.2017, ora 17.00).

•    3. Calendarul de desfasurare al Concursului
Calendarul concursului este:
- 08.05.2017(ora 17.00)-12.05.2017(ora 15.00) perioada de like & share & comment
- 16.05.2017(ora 17.00)- anuntarea castigatorului pe pagina de facebook Phoenicia Royal. Conducerea Phoenicia Hotels va premia imaginatia cea mai bogata, care va fi constitui cel mai reprezentativ slogan pentru Phoenicia Royal.

Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de facebook Phoenicia Royal!
 
•    4. Dreptul de participare
La Concurs pot participa toti cetatenii romani sau straini care au implinita  varsta de 18 ani pana la data de 07.05.2017. Nu pot participa angajatii PHOENICIA EXPRESS SRL.

•    5.Premiul.Predarea premiului.
Premiul consta intr-un sejur la Phoenicia Royal de 5 nopti,in perioada 02.07-07.07.2017 , cu mic dejun, pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani.Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii : serie si numar buletin, CNP si adresa, dovada detinerii contului respectiv in reteaua de socializare. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant. 
Pe aceste date va fi emis voucherul de cazare, care va fi primit de castigator pe adresa de e-mail furnizata organizatorilor si in baza caruia se va efectua check in-ul. 
Datele personale vor fi inregistrate si/sau stocate intr-o baza de date de catre organizator.
Premiul Concursului trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 18.05.2017 (ora 17.00), in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori. Castigatorul are obligatia de a furniza Organizatorului poze din perioada sejurului, pentru promovarea acestora pe site-urile de socializare si de a acorda Organizatorului drepturi de autor pentru a folosi sloganul pentru in campania de promovare Phoenicia Royal.

•    6. Acord de principiu 
Participarea la concurs presupune ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor. 

•    7. Încetarea Campaniei
Prezenta Campanie poate înceta înainte de termenul stabilit numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie.

•    8. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

•    9. Regulamentul Oficial
Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pentru toti participantii pe site-ul www.phoeniciahotels.ro

Organizatorul
S.C PHOENICIA EXPRESS SRL.

Tip Hotel: 

© Copyright Phoenicia hotels 2016