Hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Regulament concurs "Fidelitatea te premiaza!" 03.04.2017-06.04.2017

Romana
Descriere Regulament: 

Ne bucuram sa vedem ca ne onorati cu prezenta dumneavoastra vara de vara, an de an.

Ne dorim sa va rasplatim fidelitatea si creativitatea,iar cea mai buna metoda  prin care va putem premia o constituie oferirea unui sejur de neuitat la malul marii.

Iti doresti un sejur de 5 nopti in extra-sezon, sau un sejur de 3 nopti in plin sezon? 

Alegerea este doar a ta!

Noi iti oferim ocazia sa ai parte de o vacanta de neuitat asa cum te-am obisnuit! Lasa-ti imaginatia purtata pe aripile creativitatii si surprinde-ne cu ideile tale minunate!

Consulta mai jos Regulamentul concursului:

1.    Organizatorul Concursului 

1.1. Organizatorul Concursului "Fidelitatea te premiaza" (denumit in continuare "Concursul") este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu sediul in Sos. Odaii, nr. 441-443, sector 1, Bucuresti, avand  datele de identificare: J 23/334/2015,  CUI RO 25693077, (denumit in continuare "Organizatorul").
1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Termeni si conditii"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul publicarii lor pe site-ului www.phoeniciahotels.ro .
1.3. Concursul este organizat prin intermediul site-ului de socializare www.facebook.com, (denumit in continuare "site"), in conformitate cu dispozitiile OG 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, in acceptiunea art. 46 din respectivul act normativ. 

•    2. Sponsorul concursului este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu datele de identificare mentionate la art. 1.1 din prezentul regulament.
Tematica concursului este "Fidelitatea te premiaza” si consta in respectarea urmatorilor pasi:

•    Prima conditie este sa dai Like & Share afisului Concursului postat pe pagina de facebook Phoenicia Holiday Resort .

 • A doua conditie este sa ne spuneti intr-un comentariu la afisul concursului postat pe facebook pe pagina prezentata mai sus ideile tale creative si realizabile prin care echipa Phoenicia Hotels va poate surprinde si bucura pe perioada sezonului estival 2017.
Acest aspect (actiunea de Like & share & comment) trebuie sa poata fi verificat la momentul stabilirii castigatorului (data de 07.04.2017, ora 17.00).

• 3. Calendarul de desfasurare al Concursului
Calendarul concursului este:
- 03.04.2017(ora 13.00)-06.04.2017(ora 17.00) perioada de like & share & comment
- 07.04.2017(ora 17.00)- anuntarea castigatorului pe pagina de facebook Phoenicia Holiday Resort. Conducerea Phoenicia Hotels va premia cea mai creativa si realizabila idee, care se va fi pusa in practica si realizata pana la deschiderea sezonului estival 2017!
Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de facebook Phoenicia Holiday Resort!
 
•  4. Dreptul de participare
La Concurs pot participa toti cetatenii romani sau straini care au implinita  varsta de 18 ani pana la data de 03.04.2017. Nu pot participa angajatii PHOENICIA EXPRESS SRL.

• 5.Premiul.Predarea premiului.
Premiul consta intr-un sejur de 3 nopti,in varf de sezon(10 iulie-19 august 2017), la Phoenicia Holiday Resort, cu demipensiune, pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta pana in 10 ani, , cu rezervare in prealabil si in limita disponibilitatii locurilor pentru perioada solicitata. 
Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii : serie si numar buletin, CNP si adresa, dovada detinerii contului respectiv in reteaua de socializare. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant. 
Pe aceste date va fi emis voucherul de cazare, care va fi primit de castigator pe adresa de e-mail furnizata organizatorilor si in baza caruia se va efectua check in-ul. 
Datele personale vor fi inregistrate si/sau stocate intr-o baza de date de catre organizator.
Premiul Concursului trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 09.04.2017 (ora 17.00), in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori. 
Castigatorul are obligatia de a furniza Organizatorului poze din perioada sejurului, pentru promavarea acestora pe site-urile de socializare.

• 6. Acord de principiu 
Participarea la concurs presupune ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor. 

• 7. Încetarea Campaniei
Prezenta Campanie poate înceta înainte de termenul stabilit numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie.

•    8. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

•    9. Regulamentul Oficial
Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pentru toti participantii pe site-ul www.phoeniciahotels.com

Organizatorul
S.C PHOENICIA EXPRESS SRL.

Tip Hotel: 

© Copyright Phoenicia hotels 2016