Hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Regulament concurs "#Olimpiada De Idei" 13.03.2018 – 27.03.2018

Romana
Descriere Regulament: 

 

Regulament concurs "# Olimpiada De Idei"

13.03.2018 – 27.03.2018

 

Descriere Regulament:

 

Punem la bataie 3 nopti gratuite pentru 2 idei geniale!

 

In perioada 13 – 27 martie, ofera-ne 2 idei aplicabile de imbunatatire

a serviciilor in sezonul 2018  (pentru oricare din locatiile: Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury sau Phoenicia Royal) si te premiem cu un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort.

Sejurul este cu regim de masa demipensiune si poate fi rezervat pentru orice perioada, in functie de disponibilitate.

 

Ce trebuie sa faci:

 

       Alege dintre hotelurile Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal si/ sau Phoenicia Luxury

       Gandeste-te la 2 idei aplicabile de imbunatatire a serviciilor noastre sau spune-ne ce ai vrea sa vezi nou vara aceasta la hotelurile mai sus mentionate.

       Fii indraznet si nu te sfii sa ne trimiti cele mai traznite idei care iti trec prin minte, fie ca ai vrea sa vezi un patinoar, un roller coaster sau ce consideri tu ca ar fi super distractiv pentru toata lumea.

       Trimite-ne cele 2 idei la adresa de email marketing@phoeniciahotels.ro in perioada 13 martie – 27 martie 2018 si foloseste titlul: “Olimpiada de Idei” si numele tau complet, precum si datele de contact la care te putem gasi.

       Conducerea Phoenicia Romania va anunta castigatorii in data de 2 Aprilie 2018 pe paginile de Facebook Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal si Phoenicia Luxury. Sejurul este valabil pentru 2 adulti si un copil cu varsta de pana in 10 ani.

 

Ideile cele mai bune vor fi rasplatite cu 3 nopti de cazare la Phoenicia Holiday Resort, in sezonul 2018, in orice perioada, pe baza de rezervare in prealabil, in functie de disponibilitate.

 

 

Consulta mai jos Regulamentul concursului:

1. Organizatorul Concursului

1.1. Organizatorul Concursului "##Olimpiada De Idei (denumit in continuare "Concursul") este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu sediul in Sos. Odaii, nr. 441-443, sector 1, Bucuresti, avand datele de identificare: J 23/334/2015, CUI RO 25693077, (denumit in continuare "Organizatorul").

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Termeni si conditii"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul publicarii lor pe siteului www.phoeniciahotels.ro .

1.3. Concursul este organizat prin intermediul site-ului de socializare www.facebook.com, (denumit in continuare "site"), in conformitate cu dispozitiile OG 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, in acceptiunea art. 46 din respectivul act normativ.

2. Sponsorul concursului este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu datele de identificare mentionate la art. 1.1 din prezentul regulament. Tematica concursului este " ##Olimpiada De Idei” si consta in respectarea urmatorilor pasi:

 

  • Prima conditie este sa urmaresti paginile de Facebook Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal si/ sau Phoenicia Luxury in perioada 13 martie – 27 martie 2018.
  • A doua conditie este sa ne trimiti 2 idei legate de ce ai vrea sa vezi nou vara aceasta

La Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal si/ sau Phoenicia Luxury sau ce ar trebui sa imbunatatim la adresa de email marketing@phoeniciahotels.ro, pana la data de 27 martie 2018, ora 23:59.

  • A treia conditie este sa folosesti ca titlu al email-ului: “Olimpiada de Idei” si numele tau complet + datele de contact.
  • A patra conditie este sa urmaresti paginile de Facebook Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal sau Phoenicia Luxury pentru a afla daca ai castigat. Castigatorii vor fi selectati de catre conducerea Phoenicia Romania si in functie de numarul de Like-uri primite la postarea ideilor si vor fi anuntati in data de 2 Aprilie 2018.

 

Premiul consta intr-un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort situat in Bulevardul Mamaia Nord, nr. 99, Navodari, judetul Constanta, Romania. Perioada sejurului va fi aleasa in functie de disponibilitatea locurilor de cazare, in sezonul 2018. Sejurul este valabil pentru 2 adulti si un copil cu varsta de pana in 10 ani, cu regim de masa demipensiune.

 

• 3. Calendarul de desfasurare al Concursului

 

Calendarul concursului este:

13 martie 2018 – 27 martie 2018, ora 23:59  - perioada de trimitere a propunerilor prin e-mail

28 – 2 aprilie 2018 – jurizare, citirea tuturor propunerilor trimise pe e-mail si alegerea castigatorului

Castigatorii vor fi anuntati in data de 2 aprilie 2018.

 

 

• 4. Dreptul de participare

La Concurs pot participa toti cetatenii romani sau straini care au implinita varsta de 18 ani pana la data de 13 martie 2018. Nu pot participa angajatii PHOENICIA EXPRESS SRL.

 

• 5.Premiul.Predarea premiului.

 

Castigatorii va fi desemnati de catre conducerea Phoenicia Romania si in functie de numarul de Like-uri adunate la poastarea ideilor in perioada 30 martie 2018 – 2 aprilie 2018, ora 17:00.

Premiul consta intr-un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort, Bulevardul Mamaia Nord, nr. 99, Navodari, judetul Constanta, Romania, cu regim de masa demipensiune.

 

 

Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru contactarea si informarea acestuia cu privire la premiu (buletin) dar si pentru emiterea sejurului. Sejurul va fi oferit doar persoanei de pe a carui adresa de email a fost facuta inscrierea la concurs si al carui nume complet a fost scris in titlul e-mailului folosit pentru participare.

 

Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.

Datele personale vor fi inregistrate si/sau stocate intr-o baza de date de catre organizator.

Premiul Concursului trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 48 de ore de la declararea sa ca si castigator, in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori.

Castigatorul are obligatia de a furniza Organizatorului poze din momentul folosirii sejurului la Phoenicia Holiday Resort, situat in Bulevardul Mamaia Nord, nr. 99, Navodari, judetul Constanta, Romania pentru promovarea acestora pe site-urile de socializare.

• 6. Acord de principiu

Participarea la concurs presupune ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

• 7. Încetarea Campaniei

Prezenta Campanie poate înceta înainte de termenul stabilit numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie.

• 8. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

• 9. Regulamentul Oficial

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pentru toti participantii pe site-ul www.phoeniciahotels.com

 

Organizatorul

S.C PHOENICIA EXPRESS SRL.

Hotel:

Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury

Tip Hotel:

Phoenicia Leisure

 

Tip Hotel: 

© Copyright Phoenicia hotels 2016