Hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Regulament concurs "#Olimpiada De Idei 2019"

Romana
Descriere Regulament: 
Regulament concurs "#Olimpiada De Idei 2019"
11.03.2018 – 25.03.2018
 
Descriere Regulament:
 
Punem la bataie 3 nopti gratuite pentru 3 idei geniale!
 
In perioada 11 – 25 martie, ofera-ne 3 idei aplicabile de imbunatatire a serviciilor in sezonul 2019 (pentru oricare din locatiile: Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury sau Phoenicia Royal) si te premiem cu un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort.
Sejurul este ALL INCLUSIVE si poate fi rezervat pentru orice perioada, in functie de disponibilitate, cu conditia ca rezervarea sa fie facuta cu o luna in prealabil.
 
Ce trebuie sa faci:
1. Alege si mentioneaza care este hotelul pentru care ne faci propunerea dintre: Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury si Phoenicia Royal.
2. Adauga un comentariu la postarea de pe pagina Phoenicia Holiday Resort care sa contina 3 idei aplicabile prin care noi sa ne putem imbunatati serviciile si sa-ti oferim o vacanta de vis.
3. Da like paginilor Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury si Phoenicia Royal.
4. Distribuie postarea noastra ca sa afle cat mai multa lume!
Concursul se desfasoara intre 11 si 25 martie. Cele mai bune idei vor fi premiate cu un sejur de 3 nopti all inclusive, in sezonul 2019, pe baza de rezervare in prealabil, in functie de disponibilitate. Acesta este valabil pentru 2 adulti si un copil cu varsta de pana la 10 ani.
Consulta mai jos Regulamentul concursului:
1. Organizatorul Concursului
1.1. Organizatorul Concursului "#Olimpiada De Idei 2019” (denumit in continuare "Concursul") este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu sediul in Sos. Odaii, nr. 441-443, sector 1, Bucuresti, avand datele de identificare: J 23/334/2015, CUI RO 25693077, (denumit in continuare "Organizatorul").
1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Termeni si conditii"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul publicarii lor pe siteul www.phoeniciahotels.ro .
1.3. Concursul este organizat prin intermediul retelei sociale www.facebook.com, (denumit in continuare "site"), in conformitate cu dispozitiile OG 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, in acceptiunea art. 46 din respectivul act normativ.
2. Sponsorul concursului este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu datele de identificare mentionate la art. 1.1 din prezentul regulament. Tematica concursului este " #Olimpiada De Idei 2019” si consta in respectarea urmatorilor pasi:
 
Prima conditie este sa urmaresti paginile de Facebook Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal si Phoenicia Luxury in perioada 11 martie – 31 martie 2018.
A doua conditie este sa ne scrii intr-un comentariu 3 idei legate de ce ai vrea sa vezi nou vara aceasta La Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal sau Phoenicia Luxury sau ce ar trebui sa imbunatatim pana la data de 25 martie 2018, ora 23:59.
A treia conditie este sa distribui public postarea noastra de pe pagina Phoenicia Holiday Resort.
A patra conditie este sa indeplinesti cumulativ toate cerintele de mai sus.
Premiul consta intr-un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort situat in Bulevardul Mamaia Nord, nr. 99, Navodari, judetul Constanta, Romania. Perioada sejurului va fi aleasa in functie de disponibilitatea locurilor de cazare, in sezonul 2019. Sejurul este valabil pentru 2 adulti si un copil cu varsta de pana in 10 ani, cu regim all inclusive.
 
• 3. Calendarul de desfasurare al Concursului
 
Calendarul concursului este:
11 martie 2019 – 25 martie 2019, ora 23:59  - perioada in care puteti trimite comentarii la postare.
26 – 30 martie 2019 – jurizare, citirea tuturor propunerilor trimise pe e-mail si alegerea castigatorului
Castigatorul va fi anuntat in data de 31 martie 2019.
 
 
• 4. Dreptul de participare
La Concurs pot participa toti cetatenii romani sau straini care au implinita varsta de 18 ani pana la data de 11 martie 2019. Nu pot participa angajatii PHOENICIA EXPRESS SRL.
 
• 5.Premiul.Predarea premiului.
 
Castigatorul va fi desemnat de catre conducerea Phoenicia Romania si in functie de cat de utile sunt propunerile facute in perioada 26 martie 2018 – 30 aprilie 2019..
Premiul consta intr-un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort, Bulevardul Mamaia Nord, nr. 99, Navodari, judetul Constanta, Romania, cu regim all inclusive.
 
 
Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru contactarea si informarea acestuia cu privire la premiu (buletin) dar si pentru emiterea sejurului. Sejurul va fi oferit doar persoanei de pe a carei cont de facebook a fost facuta inscrierea la concurs. 
Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.
Datele personale vor fi inregistrate si/sau stocate intr-o baza de date de catre organizator.
Premiul Concursului trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 48 de ore de la declararea sa in calitate de castigator, in caz contrar premiile nu mai sunt datorate de Organizatori.
Castigatorul are obligatia de a furniza Organizatorului poze din momentul folosirii sejurului la Phoenicia Holiday Resort, situat in Bulevardul Mamaia Nord, nr. 99, Navodari, judetul Constanta, Romania pentru promovarea acestora pe site-urile de socializare.
• 6. Acord de principiu
Participarea la concurs presupune ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.
• 7. Încetarea Campaniei
Prezenta Campanie poate înceta înainte de termenul stabilit numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie.
• 8. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.
• 9. Regulamentul Oficial
Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pentru toti participantii pe site-ul www.phoeniciahotels.com
Tip Hotel: 

© Copyright Phoenicia hotels 2016