Despre hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Echipa Hotelului

Phoenicia Holiday Resort are peste 300 de angajati, din care un sfert sunt reprezentanti din toate tarile lumii. Fiecare dintre acestia va ofera dumneavoastra o bucurie si isi dau interesul pentru ca vacanta pe care ati ales sa o petreceti la noi sa fie una reusita. Nu a fost usor si ne-a trebuit timp pentru ca ei sa inteleaga si sa aplice cultura noastra.

Pentru ca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa-i cunoasteti.

Luminita Ganea Sef Receptie

Receptia reprezinta prima si ultima impresie a unui oaspete despre hotelul al carui prag il calca, in cautarea unor servicii de calitate. Nicio presiune pana aici, nu? :) 

Marian Crivoi Manager IT&C

Cand spui IT, oamenii se gandesc la o munca rigida, mecanica. Cabluri, fire, aparate, butoane multe, programare, setari...Ne dau batai de cap in viata de zi de zi, nu? Ce poate fi mai dificil de atat?

Daniela Lupu Manager Economic

Numele meu este Daniela Lupu si colegii mei ma iubesc doar de doua ori pe luna: pe 10 si 25, cand trebuie sa isi primeasca salariul! :))) Da, ati inteles bine, reprezint departamentul Economic.

Roxana Taiss Director Executiv

Dragii mei, 

Phoenicia Holiday Resort inseamna mai intai de toate un concept, dragostea pentru oameni, ospitalitatea in adevaratul sens al cuvantului, curajul, surpinderea si bucuria de a aduce in fiecare an un zambet celor care ne trec pragul.

Alexandra-Elena Boldisteanu Online Content Manager

Nu exista “NU” sau “Nu se poate”! Iata ce am invatat lucrand la Phoenicia zi de zi cu si pentru oameni, oaspetii nostri carora ne dorim zi de zi sa le oferim cele mai bune servicii. 

Vlad Vornic Manager Centru de Rezervari

Consideram calitatea ca fiind o caracteristica ce izvoreste din interior, aceasta convingere fiind temelia reusitei noastre.

Elena Stoian Manager Restaurant

In restaurant nu exista rutina. Aceasta este frumusetea muncii in serviciul de F&B din industria ospitalitatii. Nicio zi nu seamana cu cealalta.

© Copyright Phoenicia hotels 2016