Despre hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Echipa Hotelului

Phoenicia Holiday Resort are peste 300 de angajati, din care un sfert sunt reprezentanti din toate tarile lumii. Fiecare dintre acestia va ofera dumneavoastra o bucurie si isi dau interesul pentru ca vacanta pe care ati ales sa o petreceti la noi sa fie una reusita. Nu a fost usor si ne-a trebuit timp pentru ca ei sa inteleaga si sa aplice cultura noastra.

Pentru ca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa-i cunoasteti.

Daniela Lupu Manager Economic

Numele meu este Daniela Lupu si colegii mei ma iubesc doar de doua ori pe luna: pe 10 si 25, cand trebuie sa isi primeasca salariul! :))) Da, ati inteles bine, reprezint departamentul Economic.

Marian Crivoi Manager IT&C

Cand spui IT, oamenii se gandesc la o munca rigida, mecanica. Cabluri, fire, aparate, butoane multe, programare, setari...Ne dau batai de cap in viata de zi de zi, nu? Ce poate fi mai dificil de atat?

Vlad Vornic Manager Centru de Rezervari

Consideram calitatea ca fiind o caracteristica ce izvoreste din interior, aceasta convingere fiind temelia reusitei noastre.

Luminita Ganea Sef Receptie

Receptia reprezinta prima si ultima impresie a unui oaspete despre hotelul al carui prag il calca, in cautarea unor servicii de calitate. Nicio presiune pana aici, nu? :) 

© Copyright Phoenicia hotels 2016