Planuieste un eveniment
Phoenicia Leisure - Majestic Jupiter

Evenimente Corporate

Echipa Majestic Jupiter va raspunde solicitarilor pe care le aveti pentru a va asigura de o experienta  frumoasa si plina de profesionalism. 

Daca sunteti in cautarea unei locatii pentru organizare de evenimente corporate la malul Marii Negre,  MAJESTIC JUPITER este solutia dumneavoastra.

Salile de conferinte va stau la dispozitie pentru lansari de companii, conferinte de presa, intalniri, traininguri, seminarii si alte evenimente organizate de compania pe care o reprezentati.

Va oferim locatia ideala si suportul necesar pentru un eveniment de succes.

Consideram, de asemenea, ca fiecare intalnire, conferinta sau conventie ar trebui sa fie inspirata si de succes. De aceea, oferim spatiile necesare pentru intalniri organizate cu stil si mancare sanatoasa pentru participanti.

 

 

Spatii oferite de hotel

Sala de conferinta A reprezinta alegerea perfecta pentru organizarea unui eveniment de pana la 50 respectiv 80 persoane.

In  functie de necesitatea dumneavoastra, consilierii nostrii va vor oferi pachete personalizate pentru pauza de pranz si cafea, bufet, aranjamente florale, curierat...

Daca sunteti in cautare de o sala de conferinta pentru organizare de evenimente corporate la malul Marii Negre, sala B este solutia pentru dumneavoastra.

Aici veti putea organiza de la seminarii, traininguri, intruniri de afaceri pana la evenimente mai mari, de pana la 80 de persoane....

Sala de conferinta C va sta la dispozitie pentru intalniri mai restranse, cu pana la 20 invitati.

Aceasta sala este ideala pentru cei care-si doresc un spatiu potrivit pentru un business meeting mai mic, un cocktail privat restrans sau un training pentru o echipa mica.

...

© Copyright Phoenicia hotels 2016