Restaurante
Phoenicia Leisure - Majestic Jupiter

Restaurante Majestic Jupiter

La Majestic Jupiter veti avea parte de cele mai gustoase mese la malul marii.

Ne-am propus sa va oferim aceeasi stare de bine pe tot parcursul vacantei. De aceea, ziua incepe cu un mic dejun sanatos, cu legume proaspete provenite chiar din micro-ferma proprie.

Aromele preparatelor pregatite cu mare drag de bucatarii nostri va vor face sa reveniti de fiercare data in restaurant pentru noi experiente culinare.

Restaurantul hotelului Majestic Jupiter vine in intampinarea oaspetilor cu cele mai alese si variate meniuri romanesti si internationale. Va oferim clipe de neuitat pe terasa restaurantului, in compania celor mai indragiti artisti din Romania.

Iar daca doriti sa va relaxati in compania celor dragi dupa o zi de plaja, va asteptam la barul de la piscina sau la cel din lobby, unde va oferim o gama variata de bauturi. Ce poate fi mai placut decat o bautura rece intr-o atmosfera placuta si reconfortanta?

Daca optati pentru o masa in aer liber, va recomandam sa degustati preparatele noastre pe terasa restaurantului.

Terasa este ideala pentru servirea cinei, cu atat mai mult cu cat masa de seara este insotita de un program artistic diversificat la scena amplasata aici.

 

La Restaurantul Majestic puteti servi micul dejun sau pranzul in salonul special amenajat sau pe terasa, daca optati pentru o masa in aer liber.

© Copyright Phoenicia hotels 2016