Cazare
Phoenicia Leisure - Majestic Mamaia

Cazare Majestic Mamaia

Despre hotel
Facilitati Camere
TV LCD
Aer Conditionat
Internet WIFI
Minibar
Uscator par
Cosmetice personalizate
Alte dotari

Caldura naturala se combina cu decorul confortabil, astfel incat oaspetii sa aiba parte de vacante superbe la malul marii.

In fiecare an de cand Grupul Phoenicia Hotels a preluat hotelul, la sugestia oaspetilor, camerele au fost imbunatatite.

Hotelul Majestic Mamaia ofera 262 de spatii de cazare generoase si luminate, prevazute cu design si mobilier excelent, dar si vedere spre mare sau spre Lacul Siutghiol.

Dotarile camerelor, alaturi de facilitatile si serviciile oferite de Majestic Mamaia creeaza conditiile perfecte pentru a avea parte de un concediu memorabil.

Tipuri de camere

Camera dubla va intampina cu o atmosfera calduroasa, plina de bun gust si ospitalitate.

Culorile folosite in decorul camerei creeaza un ambient unic, in timp ce mobilierul combina functionalitatea cu designul elegant.

Camera tripla, spatioasa, este ideala pentru cei care sunt in cautarea unui ambient comfortabil si elegant, intr-o locatie privilegiata de pozitionarea sa in centrul Statiunii Mamaia, ce va satisface toate gusturile.

Este mai spatioasa decat camera dubla, incluzand si o canapea extensibila in care poate dormi un adult.

Garsonierele sunt dispuse câte una pe fiecare etaj și au o terasă generoasă

Este compus din doua camere, un dormitor cu pat matrimonial si un living spatios cu canapea extensibila in care pot dormi doi copii mai mici de 14 ani sau un adult, oferind toate premisele pentru confortul necesar unei familii numeroase.

© Copyright Phoenicia hotels 2016