Despre hotel
Phoenicia Leisure - Majestic Mamaia

Despre noi

O vacanta la Majestic Mamaia este tot ceea ce ai visat un an intreg. Construit in 1980, sub „bagheta” marelui arhitect Cezar Lazarescu, toate dotarile hotelului par ca noi.

Sub semnul preocuparii permanente pentru asigurarea confortului oaspetilor nostri, in ultimii ani am realizat un amplu proces de renovare si modernizare.

Hotelul Majestic Mamaia si-a castigat un bine meritat renume ca fiind una dintre locatiile cele mai selecte de pe litoral, clasificat la categoria de 3 stele plus. Construit pe o suprafata de 27.000 de mp, hotelul dispune de 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere.

Situat in centrul statiunii, hotelul Majestic Mamaia se bucura de o pozitionare avantajoasa, in imediata apropiere a zonei de promenada, ideala pentru iubitorii de plimbari romantice lungi la malul marii.

Siguranta oaspetilor nostri este intotdeauna pe primul loc. Majestic Mamaia a implementat un sistem de supraveghere video bine pus la punct, cu ajutorul colaboratorilor nostri de la Supraveghere24.

Dedicat in special familiilor cu copii, hotelul Majestic Mamaia reprezinta inceputul povestii PHOENICIA HOTELS.

© Copyright Phoenicia hotels 2016