Planuieste un eveniment
Phoenicia Leisure - Majestic Mamaia

Evenimente Private

Zilele de nastere sarbatorite la Majestic Mamaia, aniversarea celor mici sau celebrarea altor momente fericite din viata dumneavoastra vor fi de neuitat. 

Este locul perfect pentru crearea de amintiri ce va vor bucura sufletul o viata intreaga!

Asadar, va asteptam cu drag sa petrecem impreuna zilele speciale dedicate sarbatoritilor.

Spatiile oferite de hotel sunt Restaurantul "La Protap", cu preparate traditionale si o explozie de gusturi autentic romanesti, Restaurantul Pescaresc, pentru iubitorii de mancaruri din peste si, nu in ultimul rand, Restaurantul Majestic, cu o terasa primitoare unde va asteapta o gama larga de preparate in stil traditional romanesc.

Spatii oferite de hotel

Restaurantul “La Protap” va atrage cu mirosul puilor şi purcelusilor de lapte pregatiti la protap, cu preparate traditionale, o adevarata tentatie culinara, o explozie de gusturi autentice romanesti.

Nu veti rezista tentatiei de a ii savura pe indelete.

Iubitorii de mancaruri din peste isi pot rasfata simturile cu preparate atent gatite la cel mai inalt standard la Restaurantul Pescaresc din Gradina Majestic.

Restaurantul terasa Majestic este restaurantul principal unde va asteapta o gama larga de preparate, care vor satisface si exigentele celor mai pretentiosi oaspeti.

© Copyright Phoenicia hotels 2016