Planuieste un eveniment
Phoenicia Leisure - Majestic Mamaia

Evenimente Corporate

De la intalniri de afaceri si conferinte complexe la receptii si cocktail-uri exclusiviste, Majestic Mamaia va ofera locatia ideala si suportul necesar pentru un eveniment de succes.

Credem in puterea strangerii de mana si a zambetului sincer, pretuim micile detalii ce stau la baza oricarei reusite, de aceea fiecare intalnire va fi tratata cu seriozitate, profesionalism si implicare pentru a crea o experienta intru totul personalizata, doar pentru dumneavoastra.

Asadar, va asteptam sa organizam aceste intalniri si conferinte impreuna, in sala de conferinte Saturn, spatioasa si primitoare sau in sala Venus, ambele fiind dotate cu echipamentele necesare desfasurarii evenimentelor dumneavoastra!

Spatii oferite de hotel

Sala de conferinta Saturn este spatiul potrivit pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra: seminarii, conferinte, lansari de produse, receptii, cocktailuri, ateliere de lucru, sedinte top management si altele.

Dispune de echipamente tehnice necesare, iar echipa noastra de...

Pentru evenimente de dimensiuni medii si mici, Majestic Mamaia va pune la dispozitie Sala Venus, dotata cu echipament necesar desfasurarii evenimentului dumneavoastra in cele mai optime conditii.

Va invitam sa va tineti discursurile intr-un spatiu confortabil si intim, mai restrans,...

© Copyright Phoenicia hotels 2016