Restaurante
Phoenicia Leisure - Majestic Mamaia

Restaurante Majestic Mamaia

Languages

Pentru noi, servirea mesei este o adevarata traditie.

De-a lungul anilor, Majestic Mamaia a dezvoltat foarte mult partea de alimentatie publica, oferind oaspetilor sai posibilitatea de a alege dintre mai multe restaurante.

La parterul hotelului se afla restaurantul pentru servirea micului dejun, de tip bufet suedez. Pranzul se serveste in incinta aceluiasi restaurant iusau in gradina, tot in regim bufet suedez.

Va pregatim zilnic un meniu complex compus din: ciorbe, supe, mancare gatita in fata dumneavoastra, salate, aperitive, legume de sezon, fripturi, gratare, garnituri, branzeturi, fructe de sezon, prajituri, placinte etc.

Cine se serveste a la carte, in gradina Majestic, amenajata in spatele complexului, unde bogatia arborilor si parfumul florilor va vor oferi o racoare bine venita dupa orele fierbinti de plaja. In gradina Majestic puteti alege unul dintre cele doua restaurante cu meniuri variate, de la preparate la protap la cele din peste, pregatite cu grija de bucatarii nostri.

Restaurantele noastre au fost special concepute pentru a satisface optiunile tuturor celor care ne trec pragul.

Restaurantul “La Protap” va atrage cu mirosul puilor şi purcelusilor de lapte pregatiti la protap, cu preparate traditionale, o adevarata tentatie culinara, o explozie de gusturi autentice romanesti.

Nu veti rezista tentatiei de a ii savura pe indelete.

Iubitorii de mancaruri din peste isi pot rasfata simturile cu preparate atent gatite la cel mai inalt standard la Restaurantul Pescaresc din Gradina Majestic.

Restaurantul terasa Majestic este restaurantul principal unde va asteapta o gama larga de preparate, care vor satisface si exigentele celor mai pretentiosi oaspeti.

© Copyright Phoenicia hotels 2016