Restaurante
Phoenicia Leisure - Majestic Mamaia

Restaurant Majestic

Restaurantul terasa Majestic este restaurantul principal unde va asteapta o gama larga de preparate, care vor satisface si exigentele celor mai pretentiosi oaspeti.

Spatios, este decorat in stil traditional romanesc, avand si posibilitatea servirii in aer liber a micului dejun, pranzului sau cinei.

Echipa noastra va avea grija sa va pregateasca numeroase surprize si momente frumoase in fiecare seara.

Situat la parterul hotelului, prin preparatele sale va ofera necesarul zilnic de calorii, oferindu-va in proportie de 90% mancaruri pregatite in bucataria proprie. Iar la barul din incinta restaurantului, va puteti asigura o dimineata agreabila cu o gama diversificata de bauturi racoritoare si calde.

Gradina hotelului este unica pe litoral, o adevarata oaza de racoare si relaxare: noptile de vara devin magice in acompaniamentul programului artistic live de pe scena special amenajata. Aici veti petrece momente de neuitat, in timp ce copiii se pot juca in parcul de distractii. In fiecare seara, scena din gradina gazduieste spectacole de muzica usoara sau populara.

In prezent, dupa amenajari succesive si investitii considerabile, Majesticul are gradina cu cele mai multe flori de pe litoral, dispuse pe o suprafata de 15.000 mp.

Restaurantul “La Protap” va atrage cu mirosul puilor şi purcelusilor de lapte pregatiti la protap, cu preparate traditionale, o adevarata tentatie culinara, o explozie de gusturi autentice romanesti.

Nu veti rezista tentatiei de a ii savura pe indelete.

Iubitorii de mancaruri din peste isi pot rasfata simturile cu preparate atent gatite la cel mai inalt standard la Restaurantul Pescaresc din Gradina Majestic.

Restaurantul terasa Majestic este restaurantul principal unde va asteapta o gama larga de preparate, care vor satisface si exigentele celor mai pretentiosi oaspeti.

© Copyright Phoenicia hotels 2016