Cazare
Phoenicia Leisure - Majestic Olimp

Cazare Majestic Olimp

Despre hotel
Facilitati Camere
Aer Conditionat
Internet WIFI
Telefon
Alte dotari

Cu un design care te face sa te simti ca acasa in vacanta, cele 219 spatii de cazare dispuse pe 13 etaje sunt ideale pentru intreaga familie.

Confort, bun gust, diversitate, atentia la detalii - sunt doar o parte dintre beneficiile oaspetilor nostri. In camerele si apartamentele concepute pentru a va asigura confortul necesar in vacanta, timpul va trece fara sa simtiti. Va veti intoarce acasa relaxati, detensionati si incantati, gata pentru munca la birou si stresul cotidian. 

Nu trebuie decat sa va lasati toate grijile acasa si sa alegeti un loc special, la Malul Marii Negre.

Lasati-va in grija noastra si incarcati-va bateriile cu energie pozitiva si buna dispozitie. Va asteptam ca, alaturi de familie si cei dragi sa petreceti o vacanta de neuitat, sa ne bucuram impreuna de mare, soare si comfort.

Tipuri de camere

Fiecare din cele 154 de camere duble cu pat matrimonial, cuprind un spatiu de odihna cu pat matrimonial sau paturi twin, baie.

Alegerea unei camere duble va asigura tot confortul pentru relaxare si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra.

Cele 52 de camere duble cu pat twin cuprind un spatiu de dormit cu paturi twin, baie. Camera este spatioasa, ce se bucura de lumina naturala. 

Superba panorama va va convinge ca ati facut alegerea potrivita.

Toate detaliile camerei au fost concepute pentru confort si relaxare.

Fiecare din cele 13 apartamente reprezinta un spatiu ideal pentru intreaga familie. 

© Copyright Phoenicia hotels 2016