Despre hotel
Phoenicia Leisure - Perla Mamaia

Despre noi

Languages

Hotelul Perla din Mamaia este printre primele hoteluri construite in statiune, mai exact in anul 1962, când in Mamaia abia se turnase de-a lungul plajei un “paranisip” din beton placat cu calcar. Hotelul este si el rodul imaginatiei aceluiasi arhitect care a construit hotelul Majestic, dar si Teatrul National – Cezar Lazarescu. A fost considerat inca de la inceput un proiect vizionar al arhitectului ce a intuit amploarea pe care urmau sa o aiba constructiile de pe limba de pamant dintre Marea Neagra si Lacul Siutghiol.

Este amplasat chiar la intrarea in statiunea Mamaia, in vecinatatea Parcului Acvatic Aqua Magic, a Satului de Vacanta si a punctului de plecare a telegondolei ce strabate statiunea. Distanta pana la mare este de aproximativ 100 metri, maximum cinci minute de mers pe jos. Cu cele 14 etaje, hotelul vegheaza asemenea unui far asupra intregii statiuni.

Preluat de Grupul Phoenicia Hotels in anul 1998, odata cu hotelul emblema Majestic Mamaia, Hotelul Perla mentine standardele grupului, ce te fac sa te indragostesti inca de la intrare, oferind confort si o gama variata de activitati si servicii.

© Copyright Phoenicia hotels 2016