Planuieste un eveniment
Phoenicia Leisure - Perla Mamaia

Evenimente Corporate

De la intalniri de afaceri si conferinte complexe la receptii, va oferim locatia ideala si suportul necesar pentru un eveniment de succes.

Credem in puterea strangerii de mana si a zambetului sincer, pretuim micile detalii ce stau la baza oricarei reusite, de aceea fiecare intalnire va fi tratata cu seriozitate, profesionalism si implicare pentru a crea o experienta intru totul personalizata, doar pentru dumneavoastra.

Intelegem importanta succesului dumneavoastra si va oferim un eveniment profesional organizat pana la cel mai mic detaliu! Pasiunea si dedicarea dumneavoastra pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii sau conventii va fi tratata ca atare si cu mult profesionalism de catre echipa noastra.

Spatii oferite de hotel

Sala de conferinta este ideala pentru intalniri de afaceri, seminarii de vanzari si training, cursuri de formare si leadership, intalniri anuale si multe altele.

Echipamentele tehnice, serviciile si echipa de organizare va stau la dispozitie pentru a crea o sedinta de succes, conform...

© Copyright Phoenicia hotels 2016