Restaurante
Phoenicia Leisure - Perla Mamaia

Restaurante Perla Mamaia

Languages

Hotelul Perla Mamaia ofera oaspetilor sai posibilitatea de a degusta preparate variate, atent selectionate si pregatite de maestrii nostri bucatari, in mai multe restaurante cu specific. 

Fie ca doriti sa gustati cele mai savuroase preparate sau doar sa va delectati cu vinuri alese, hotelul nostru va satisface ambele optiuni, punandu-va la dispozie o gama variata de mancaruri si bauturi.

Perla Mamaia ofera oaspetilor posibilitatea de a servi micul dejun si pranzul in sistem bufet suedez, in restaurantul situat la parterul hotelului, cu specific international, cu o capacitate de 200 de locuri. Terasa restaurantului, cu o capacitate de 150 de locuri este spatiul ideal unde puteti servi cina in compania melodioasa a orchestrei noastre.

Pentru cei ce iubesc bucataria romaneasca, le recomandam servirea mesei in Restaurantul Crama. Totul este udat cu vin din belsug si muzica romaneasca sau lautareasca. Situarea sa la etajul 12 ofera oaspetilor o priveliste spectaculoasa.

Deserveste clientii atat la mic dejun cat si la pranzul buffet suedez, dar nu ii neglijeaza pe acestia nici seara, cand meniul a la carte satisface toate gusturile.

© Copyright Phoenicia hotels 2016