Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Boutique Hotel

Cazare Phoenicia Boutique

Despre hotel
Facilitati Camere
TV LCD
Aer Conditionat
Internet WIFI
Minibar
Balcon
Telefon
Uscator par
Seif
Cana electrica
Halat baie
Papuci baie
Cosmetice personalizate
Fier de calcat
Frigider
Alte dotari

Creat dupa standardele unui hotel de tip boutique, Phoenicia Boutique dispune de 39 de unitati de cazare, de tip double si suites, toate cu o vedere splendida spre Marea Neagra.

De cum pasesti in camera, esti suprins de interioarele generoase, ce au suprafete cuprinse intre 50 si 80 de mp, dar si de eleganta mobilierului. Am luat in calcul si faptul ca o vacanta reusita inseamna confort, asa ca am fost extrem de atenti atunci cand am facut selectia saltelelor si pernelor.

Ne place sa credem ca am luat in calcul fiecare detaliu, astfel incat, cei care doresc sa ne ne treaca pragul sa fie cuceriti din prima secunda de Phoenicia Boutique Hotel .

Tipuri de camere

Ce poate fi mai special decat sa iti petreci vacanta intr-un Apartament de tip Penthouse, la Phoenicia Boutique, in Mamaia Nord? Doar aici veti avea numai pentru dumneavoastra peste 150 de mp, plini de culoare si confort.

Designul rafinat, dotarile si serviciile de inalta calitate, fac din Apartamentul Superior al Hotelului Phoenicia Boutique locul care satisfice pana si cele mai exigente asteptari ale oaspetilor nostri.

In Suita Deluxe a Hotelului Phoenicia Boutique, veti beneficia de toate utilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti cat mai bine cu putinta. Extrem de spatioasa, Suita Deluxe ofera un balcon cu vedere laterala spre mare.

Va invitam sa va lasati purtati de eleganta si bunul gust ale Camerelor Confort din Hotelul Phoenicia Boutique! Fiecare dintre ele dispune de un pat matrimonial- King Size, extrem de confortabil, care face acest loc sa fie unul ideal pentru a petrece clipe minunate alaturi de persona iubita.

Culorile pastelate, dotarile si mobilierul elegant transforma Camera Standard a Hotelului Phoenica Boutique intr-un spatiu ideal pentru realaxare dupa o zi plina de activitati pe malul marii.

© Copyright Phoenicia hotels 2016