Despre hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Boutique Hotel

Despre noi

Unicitatea, intimitatea, confortul si eleganta sunt cu siguranta atributele care descriu cel mai nou proiect din  portofoliului Phoenicia Hotels.

Phoenicia Boutique Hotel , inaugurat in vara 2019, vine in intampinarea oaspetilor sai cu servicii la cele mai inalte standare, o locatie inedita, la cativa metri de plaja si poate cel mai important, cu dorinta de a demonstra ca litoralul romanesc merita sa revina pe podiumul mondial al turismului.

Situat in zona de nord a statiunii Mamaia, zona in permanenta dezvoltare, hotelul dispune de 39 de apartamente cu vedere spre mare, cu un design rafinat si dotari de cea mai buna calitate.

Pentru a intregi conceptul de vacanta ideala, cei care vor sa-si condimenteze sejurul cu adrenalina si distractie, pot pasi in interiorul Casino Athena, singurul casznou live de la malul marii, amplasat chiar la parterul hotelului Phoenicia Boutique Hotel.

Oaspetii Phoenicia Boutique Hotel au acces nelimitat la toate facilitatile oferite de Phoenicia Holiday Resort, printre care : restaurante, piscine si plaja privata.

© Copyright Phoenicia hotels 2016