Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Cazare Phoenicia Holiday Resort

Despre hotel
Facilitati Camere
TV LCD
Aer Conditionat
Internet WIFI
Uscator par
Seif
Cana electrica
Fier de calcat
Frigider
Plita electrica
Alte dotari

Amplasat in una dintre cele mai selecte zone ale Constantei, cu acces direct catre plaja si un spatiu de 100.000mp, 60.000mp constructie efectiva, Phoenicia Holiday Resort este un concept unic in Romania.

In inima resortului se afla cele sapte corpuri de cazare impozante si pretioase, de 8 etaje, care detin cele peste 400 de spatii de cazare, cu aproximativ 1000 de paturi, pentru un numar de peste 1500 adulti si copii.

In centrul acestora, piscina rau si toboganele acvatice vor bucura atat copiii cat si adultii, intrucat ofera un mijloc de relaxare pentru plaja cat si prilej de amuzament pentru toate varstele.

Studiourile si apartamentele de la Phoenicia Holiday Resort ofera tot comfortul si buna dispozitie de care are nevoie familia dumneavoastra, dar si o vedere impresionanta catre Marea Neagra, colorata gradina interioara ori Lacul Siutghiol. Toate spatiile de cazare se bucura de aceste privelisti, fiind dotate cu balcoane spatioase, menite sa va incante ziua inca de la primele ore ale diminetii. 

Facilitatile si serviciile hotelului sunt imbunatatite in fiecare an, pentru ca tinem cont de fiecare parere si va convingenti de acest fapt de fiecare data cand ne treceti pragul.

  • Check-in – incepand cu ora 16;
  • Check-out – pana la ora 12;
  • Anumite produse se pun la dispozitie la cerere (in unitatile de cazare): cuptor cu microunde, plita electrica, cana electrica;

 

Tipuri de camere

Apartamentul cu 3 camere superior este situat la ultimul etaj (etajul 8) si ofera turistilor o priveliste de vis. 

Ideal pentru doua persoane, designul modern asigura o ambianta placuta, confera intimitate si o priveliste frumoasa spre curtea interioara a complexului. 

Apartamentul cu doua camere standard este compus dintr-un dormitor, living deschis in care se va regasi o canapea modulara/fixa sau extensibila, bucatarie, hol, baie si terasa spatioasa din care puteti admira atat marea, cat si lacul Siutghiol.

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat in unitatile de cazare cele mai apropiate de mare, respectiv Jad si Opal.

Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil, un grup de prieteni sau colegi.

© Copyright Phoenicia hotels 2016