Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Apartament 2 camere superior

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat in unitatile de cazare cele mai apropiate de mare, respectiv Jad si Opal. Un alt beneficiul inclus consta in accesul la parcarea separata.Apartamentul cu doua camere superior este format dintr-un dormitor amenajat intr-un decor versatil si modern, living spatios, baie cu cada, bucatarie utilata si mobilata astfel incat sa asigure si sa satisfaca cerintele tuturor oaspetilor, si o terasa cu vedere spre mare, perfecta pentru a servi cafeaua la primele ore ale diminetii.”
Fie ca este vorba despre o vacanta petrecuta alaturi de familie, un sejur in compania prietenilor sau a colegilor, venim in intampinarea dumneavoastra cu toate dotarile si serviciile necesare pentru a va creea cele mai placute amintiri.
Comfortabil pentru 2 adulti si 1 copil (0 - 13.99 ani).
Suprafata: 90 mp

 

Ideal pentru doua persoane, designul modern asigura o ambianta placuta, confera intimitate si o priveliste frumoasa spre curtea interioara a complexului. 

Apartamentul cu doua camere standard este compus dintr-un dormitor, living deschis in care se va regasi o canapea modulara/fixa sau extensibila, bucatarie, hol, baie si terasa spatioasa din care puteti admira atat marea, cat si lacul Siutghiol.

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat in unitatile de cazare cele mai apropiate de mare, respectiv Jad si Opal.

Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil, un grup de prieteni sau colegi.

Apartamentul cu 3 camere superior este situat la ultimul etaj (etajul 8) si ofera turistilor o priveliste de vis. 

© Copyright Phoenicia hotels 2016