Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Apartament 3 camere standard

Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil, un grup de prieteni sau colegi.

Are doua terase, una pentru living si una pentru dormitor iar vederea in interiorul complexului.

Apartamentul cu 3 camere este format din doua dormitoare, living deschis cu bucatarie, hol si baie. Este dotat cu necesarul potrivit pentru a asigura satisfactia tuturor oaspetilor, bucatarie mobilata complet, paturi extrem de comfortabile si mari si un living spatios pentru a ii satisface atat pe cei mici cat si pe cei mari.

Ideal pentru maxim 5 adulti sau pentru 4 adulti si 2 copii (0-13.99 ani).

Suprafata: 125 mp

Ideal pentru doua persoane, designul modern asigura o ambianta placuta, confera intimitate si o priveliste frumoasa spre curtea interioara a complexului. 

Apartamentul cu doua camere standard este compus dintr-un dormitor, living deschis in care se va regasi o canapea modulara/fixa sau extensibila, bucatarie, hol, baie si terasa spatioasa din care puteti admira atat marea, cat si lacul Siutghiol.

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat in unitatile de cazare cele mai apropiate de mare, respectiv Jad si Opal.

Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil, un grup de prieteni sau colegi.

Apartamentul cu 3 camere superior este situat la ultimul etaj (etajul 8) si ofera turistilor o priveliste de vis. 

© Copyright Phoenicia hotels 2016