Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Apartament 3 camere superior

Apartamentul cu 3 camere superior este situat la ultimul etaj (etajul 8) si ofera turistilor o priveliste de vis. 

Extrem de spatios, cu terase generoase ce pot fi locul ideal pentru prima cafea a zilei, rasaritul de la malul marii sau apusul specific, va garanteaza intreaga gama de comfort, odihna, relaxare si distractie.

Beneficiaza de toate dotarile menite sa asigure maximul cerintelor tuturor oaspetilor.

Apartamentul cu 3 camere superior este format din 3 dormitoare, living deschis cu bucatarie, hol, doua bai (una echipata cu cada si cealalta echipata cu dus), fiind extrem de indragit, datorita spatiului ce permite atat celor mici cat si celor mari, sa isi petreaca sejurul aproape de cei dragi.

Capacitatea minima de cazare este de 4 adulti iar capacitatea maxima este de 7 adulti sau de 6 adulti si 2 copii (0-13.99 ani).

Liftul urca pana la etajul 7.

Suprafata totala: 180 mp

Ideal pentru doua persoane, designul modern asigura o ambianta placuta, confera intimitate si o priveliste frumoasa spre curtea interioara a complexului. 

Apartamentul cu doua camere standard este compus dintr-un dormitor, living deschis in care se va regasi o canapea modulara/fixa sau extensibila, bucatarie, hol, baie si terasa spatioasa din care puteti admira atat marea, cat si lacul Siutghiol.

Apartamentul cu doua camere superior este pozitionat in unitatile de cazare cele mai apropiate de mare, respectiv Jad si Opal.

Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil, un grup de prieteni sau colegi.

Apartamentul cu 3 camere superior este situat la ultimul etaj (etajul 8) si ofera turistilor o priveliste de vis. 

© Copyright Phoenicia hotels 2016