Hotel
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Regulament concurs "PHOENICIA HOTELS pune pret pe loialitate"

Romana
Descriere Regulament: 

Termeni si conditii
”PUNE PRET PE LOIALITATEA TA”
Perioada desfasurare concurs: 04.07.2016 - 08.07.2016

 

Cand vine vorba de oaspetii nostril, ne dorim sa-i intalnim vara de vara, an de an. Pentru ca vrem sa rasplatim fidelitatea, spune-ne tu care e cea mai buna modalitate, iar noi te premiem.
Card de fidelitate? Nopti in plus la cazare? Discount-uri la restaurante sau extra servicii? Ce ti-ai dori cel mai mult sa contina noul program de fidelizare al PHOENICIA HOTELS? Fie ca esti client al hotelurilor de pe litoral sau oaspete in cele din Bucuresti, vrem sa stim care este cel mai potrivit program de fidelitate pentru momentele in care alegi Phoenicia Hotels.

Consulta mai jos Regulamentul concursului:

I.Organizatorul Concursului 

1.1. Organizatorul Concursului "Pune pret pe loialitatea ta" (denumit in continuare "Concursul") este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu sediul in Sos. Odaii, nr. 441-443, sector 1, Bucuresti, avand  datele de identificare: J 23/334/2015,  CUI RO 25693077, (denumit in continuare "Organizatorul").

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Termeni si conditii"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul publicarii lor pe site-ului www.phoeniciahotels.ro .

1.3. Concursul este organizat prin intermediul site-ului de socializare www.facebook.com, (denumit in continuare "site"), in conformitate cu dispozitiile OG 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, in acceptiunea art. 46 din respectivul act normativ. 

1.4. Sponsorul concursului este SC PHOENICIA EXPRESS SRL, cu datele de identificare mentionate la art. 1.1 din prezentul regulament.

Tematica concursului este "Pune pret pe loialitatea ta” si consta in respectarea urmatorilor pasi:
1. Prima conditie este sa dai Like & Share afisului Concursului postat pe pagina de facebook Phoenicia Holiday Resort: 
https://www.facebook.com/PhoeniciaHolidayResort/photos/a.229906200366386...

 2. A doua conditie este sa ne spuneti intr-un comentariu la afisul concursului postat pe facebook pe pagina prezentata mai sus sugestiile tale pentru Programul de loializare al oaspetilor nostri. 
Acest aspect (actiunea de Like & share & comment) trebuie sa poata fi verificat la momentul stabilirii castigatorului (data de 12.07.2016, ora 17.00).

II. Calendarul de desfasurare al Concursului
Calendarul concursului este:
- 04.07.2016(ora 15.00)-08.07.2016(ora 17.00) perioada de like & share & comment

- 12.07.2016(ora 17.00)- anuntarea castigatorului pe pagina de facebook Phoenicia Holiday Resort. Conducerea Phoenicia Hotels va premia cea mai buna idee, care va face parte din noul program de fidelizare.

Concursul se va desfasura in paralel, pe conturile de facebook Phoenicia Holiday Resort si Phoenicia Grand Hotel.
 
III. Dreptul de participare

La Concurs pot participa toti cetatenii romani sau straini care au implinita  varsta de 18 ani pana la data de 04.07.2016. Nu pot participa angajatii PHOENICIA EXPRESS SRL.

IV.Premiul.Predarea premiului
Premiul consta intr-un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort, cu demipensiune, pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta pana in 10 ani, in orice perioada, cu rezervare in prealabil si in limita disponibilitatii locurilor pentru perioada solicitata. Se va acorda un singur premiu.

Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii : serie si numar buletin, CNP si adresa, dovada detinerii contului respectiv in reteaua de socializare. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant. 

Pe aceste date va fi emis voucherul de cazare, care va fi primit de castigator pe adresa de e-mail furnizata organizatorilor si in baza caruia se va efectua check in-ul. Datele personale vor fi inregistrate si/sau stocate intr-o baza de date de catre organizator.

Premiul Concursului trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 18.05.2016 (ora 17.00), in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori. 

V. Acord de principiu 
Participarea la concurs presupune ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor. 

VI. Încetarea Campaniei
Prezenta Campanie poate înceta înainte de termenul stabilit numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie.

VII. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

VIII. Regulamentul Oficial
Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit pentru toti participantii pe site-ul www.phoeniciahotels.com

Organizatorul
S.C PHOENICIA EXPRESS SRL.

Tip Hotel: 

© Copyright Phoenicia hotels 2016