Restaurante
Phoenicia Leisure - Phoenicia Holiday Resort

Restaurante Phoenicia Holiday Resort

Va invitam intr-o calatorie culinara de exceptie, ce va incanta deopotriva ochii si papilele gustative. Toate simturile va vor fi rasfatate, caci va aflati in cel mai potrivit loc de pe litoral, considerat numarul unu pe alimentatie publica.

Descoperiti magia care se petrece in cele trei bucatarii internationale, unde cei mai iscusiti bucatari va pregatesc mancarurile mult visate.

La Phoenicia Holiday Resort, in orice moment al zilei sunteti insotiti de o experienta deosebit de gustoasa. Fie ca preferati bucataria mediteraneana, romaneasca, libaneza, italiana sau internationala, aveti la dispozitie 4 restaurante unde puteti servi masa.

Pachetele "all inclusive" vor face din vacanta dumneavoastra o adevarata sarbatoare a diferitelor gusturi si arome. Din dorinta de a oferi oaspetilor nostri o sedere cat mai placuta, conceptul nostru "all inclusive" include preparate din marile bucatarii internationale, servite in restaurantul nostru principal - Kasttane - in sistem bufet suedez, alaturi de celelalte restaurante ce servesc specialitati cu specific divers, in sistem a la carte,

Oaspetii nostri sunt invitati de asemenea, sa se bucure si sa se delecteze cu diverse bauturi in barurile noastre.

 

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Un loc romantic amenajat pe malul marii, intre Mamaia si Navodari, la cativa metri distanta de Phoenicia Holiday Resort, va propune servirea cinei pe marginea piscinei amenajate in centrul terasei.

Restaurantul Kasttane va asteapta atat pentru mic dejun si pranz, cat si pentru cina.

© Copyright Phoenicia hotels 2016