Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Luxury Hotel

Camera matrimoniala

Languages

Culorile calde ofera odihna perfecta, impreuna cu un confort maxim. 

Cuprinde un spatiu deschis cu zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.

Iata o parte din dotarile de care dispune camera: inchidere electronica cu card, seif, minibar, telefon, televizor LCD, uscator de par, oglinda cosmetica, aer conditionat.

Suprafata: 45 mp

Atentia la detalii, mixajul dintre stilul clasic mereu actual si confortul oferit de mobilierul modern transforma cele doua camere intr-o oaza de relaxare.

Apartamentul standard creeazao armonie perfecta intre lux si comfort.

Veti dori ca zilele de vacanta sa nu se mai termine niciodata.

Culorile calde va vor induce o stare pentru romantism.

Apartamentul superior, cu a sa eleganta deosebita, este spatiul potrivit pentru cei care prefera servicii de cea mai buna calitate.

Atmosfera intima contribuie la nenumaratele momente de calm, relaxare, reverie si incantare pe care le veti petrece aici.

Apartamentul este format dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living, doua bai, terasa si vedere frontala catre mare. 

Dormitorul matrimonial este extrem de generos si dispune de baie proprie cu cada, precum si de acces separat pe terasa.

Culorile calde ofera odihna perfecta, impreuna cu un confort maxim. 

Cuprinde un spatiu deschis cu zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.

Cuprinde un spatiu generos, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, terasa si vedere laterala spre mare.

Confortul si atmosfera creata de stilul luxos al apartamentului ofera oaspetilor un cadru romantic, potrivit pentru momentele speciale din viata lor.

Cuprinde un spatiu deschis cu zona pentru dormit cu doua paturi, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.

Spatioasa, camera twin reprezinta alegerea perfecta pentru nopti de odihna perfecta.

© Copyright Phoenicia hotels 2016