Planuieste un eveniment
Phoenicia Leisure - Phoenicia Luxury Hotel

Evenimente Private

Va doriti o petrecere memorabila?

Atunci Phoenicia Luxury este ceea ce cautati. Echipa noastra tanara si dinamica va va sprijini pe tot parcursul evenimentului, ajutandu-va sa planificati pana la cel mai mic detaliu, oferindu-va servicii complete si profesionalism.

Mult rafinament si accent maxim pe detalii! Aceasta este definitia luxului la Phoenicia Luxury! Alegeti sa va sarbatoriti evenimentele importante din viata dumneavoastra intr-o locatie perfecta.

In ceea ce priveste serviciile personalului nostru, va garantam ca acestea sunt de inalta clasa, avand la baza profesionalism si dorinta de a va ajuta si ghida in orice moment aveti nevoie.

Clipe de neuitat, romantism si multa distractie…

Spatii oferite de hotel

Lasa-te rasfatat de arta culinara din cadrul noului restaurant de la Phoenicia Royal – PIAZZETTA!
 

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Chiar daca alegeti sa savurati o pizza delicioasa sau un preparat sofisticat din fructe de mare, locatia restaurantului italian Sarago este desavarsita prin amplasarea ei aproape de valurile inspumate si calde ale marii.

Este restaurantul principal al Phoenicia Holiday Resort, dar si oaspetii Phoenicia Luxury pot servi aici contra cost, micul dejun, pranzul sau cina, in sistem bufet suedez.

Va face ca vacanta dumneavoastra sa fie un adevarat festin culinar, o sarbatoare a diferitelor gusturi si arome. Restaurantul principal al hotelului are o capacitate de 160 de locuri in interior si 110 locuri pe terasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016