Restaurante
Phoenicia Leisure - Phoenicia Luxury Hotel

Restaurante Phoenicia Luxury

Languages

La Phoenicia Luxury veti avea parte de un adevarat festin culinar, o sarbatoare a diferitelor gusturi si arome.

Cele mai sofisticate preparate din bucataria internationala sunt pregatite zi de zi special pentru ca vacanta dumneavoastra sa se transforme intr-o experienta culinara reusita.

Cand visam la vacanta perfecta, ne-o imaginam de neuitat, parca rupta din ilustrate...clipe pline de rasfat, relaxare, distractie...

Daca doriti sa incercati preparate din bucataria libaneza sau cea italiana, Restaurantele a la carte, Babel (libanez) si Sarago sau Bocca Lupo (italienesti), reprezinta cea mai potrivita alegere.

Va asteptam sa savurati gustul vacantei perfecte!

Lasa-te rasfatat de arta culinara din cadrul noului restaurant de la Phoenicia Royal – PIAZZETTA!
 

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Chiar daca alegeti sa savurati o pizza delicioasa sau un preparat sofisticat din fructe de mare, locatia restaurantului italian Sarago este desavarsita prin amplasarea ei aproape de valurile inspumate si calde ale marii.

Este restaurantul principal al Phoenicia Holiday Resort, dar si oaspetii Phoenicia Luxury pot servi aici contra cost, micul dejun, pranzul sau cina, in sistem bufet suedez.

Va face ca vacanta dumneavoastra sa fie un adevarat festin culinar, o sarbatoare a diferitelor gusturi si arome. Restaurantul principal al hotelului are o capacitate de 160 de locuri in interior si 110 locuri pe terasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016