Restaurante
Phoenicia Leisure - Phoenicia Luxury Hotel

Bocca Lupo Restaurant

Languages

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Situat vis-a-vis de intrarea in complexul Phoenicia Holiday Resort, la Bocca Lupo pizza se face chiar sub ochii clientilor, intr-un Fiat clasic galben. Pe peretii localului sunt agatate un Vespa si o bicicleta Bianchi, care va vor duce cu gandul la imaginea frumoasei Italii.

Pont: Trebuie neaparat sa incercati limonada Bocca Lupo, al carei principal ingredient este Sanbitter-ul, o bautura extrem de cunoscuta in Italia, de fapt un Campari fara alcool.

Program: 12.00 - 00.00

Rezervari la numarul telefon: +40 771 342 892

Lasa-te rasfatat de arta culinara din cadrul noului restaurant de la Phoenicia Royal – PIAZZETTA!
 

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Chiar daca alegeti sa savurati o pizza delicioasa sau un preparat sofisticat din fructe de mare, locatia restaurantului italian Sarago este desavarsita prin amplasarea ei aproape de valurile inspumate si calde ale marii.

Este restaurantul principal al Phoenicia Holiday Resort, dar si oaspetii Phoenicia Luxury pot servi aici contra cost, micul dejun, pranzul sau cina, in sistem bufet suedez.

Va face ca vacanta dumneavoastra sa fie un adevarat festin culinar, o sarbatoare a diferitelor gusturi si arome. Restaurantul principal al hotelului are o capacitate de 160 de locuri in interior si 110 locuri pe terasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016