Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Deluxe Duplex

Somptuozitate, eleganta, fericire, sunt atributele care au primat in realizarea locatiei noastre de cinci stele - Phoenicia Royal. Din preocupare pentru confortul si starea de bine a oaspetilor nostri, fiecare detaliu al camerelor din cadrul hotelului a fost ales cu atentie, iar astfel atat duplexurile cat si camerele double si single respecta intocmai standardele celor 5 stele pure!
 
Deluxe Duplex –Phoenicia Royal 5*
Un loc desprins din povestile cu regi si regine !

Cu interioare generoase, finisaje de lux si piese de mobilier clasic, Duplexul Deluxe este cu siguranta apartamentul in care  veti simti pe deplin ca petreceti o vacanta de 5 stele.Luminile din incapere au fost alese special pentru a putea fi adaptate chiar de catre dumneavoastra in functie de starea de relaxare sau chiar de momentul zilei. Din interiorul camerei principale, pe scara interioara puteti avea acces la terasa superioara privata, unde va puteti rasfata in voie in Jacuzzi.Imaginati-va un apus privit din cada dumneavoastra imensa, servind un pahar de sampanie, avand in jur albastrul infinit al marii si linistea lacului!

 

Somptuozitate, eleganta, fericire, sunt atributele care au primat in realizarea locatiei noastre de cinci stele - Phoenicia Royal.

Somptuozitate, eleganta, fericire, sunt atributele care au primat in realizarea locatiei noastre de cinci stele - Phoenicia Royal.

Trupurile noastre sunt gradini ale caror gradinari sunt propriile noastre dorinte. Ne dorim sa va marcam vacanta atat prin confort, cat si prin servicii de calitate superioara.

Phoenicia_Royal_Apartament_Deluxe_bedroom

Un concept nou doar pentru dumneavoastra!

Daca doresti sa te bucuri de o experienta exclusivista la malul Marii Negre, va recomandam duplexul  de la etajele superioare ce va asigura o vedere spectaculoasa atat catre Marea Neagra, cat si catre statiunea Mamaia.

Iti doresti o experienta unica? Noi ti-am pregatit mai mult de atat...

Incadrat perfect in armonia apartamentului, dusul din sticla iti ofera ocazia de a surprinde muzicalitatea valurilor marii si dansul jucaus al razelor de soare in fiecare moment al zilei.

Ce poate fi mai frumos decat sa privesti cum soarele rasare din mare chiar de la balconul apartamentului?

Daca doriti sa va petreceti vacanta la malul Marii Negre, Phoenicia Royal va sta la dispozitie cu JUNIOR Suite-uri ce vor oferi un comfort deosebit atat cuplurilor venite special pentru o vacanta romantica, cat si tinerilor dornici de distractie, dar si familiilor cu 2 copil cu varste cuprinse in

Ce poate fi mai frumos decat sa privesti cum soarele rasare din mare chiar de la balconul apartamentului? Aici ai ocazia sa iti bucuri ochii in fiecare clipa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016