Cazare
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Sunset Duplex

Somptuozitate, eleganta, fericire, sunt atributele care au primat in realizarea locatiei noastre de cinci stele - Phoenicia Royal. Din preocupare pentru confortul si starea de bine a oaspetilor nostri, fiecare detaliu al camerelor din cadrul hotelului a fost ales cu atentie, iar astfel atat duplexurile cat si camerele double si single respecta intocmai standardele celor 5 stele pure!

Sunset Duplex

Situat in partea opusa a Duplexului  Deluxe, Sunset Duplex ,  este in mod cert locul ideal de rasfat in doi. Cu un interior  la fel de generos, insa cu detalii indraznete, precum un dus pozitionat chiar in dormitor, vis-a vis de peretele exterior din sticla, a fost conceput pentru a multumi cele mai rafinate gusturi.De asemenea, scara interioara permite accesul catre terasa exterioara privata dotata cu Jacuzzi. Linistea acestui loc splendid este acompaniata de undele line ale lacului Siutghiol. Va asiguram ca apusul va fi unul dintre momentele dumneavoastra preferate din vacanta!

Vezi PREZENTAREA VIDEO a Sunset Duplex

Somptuozitate, eleganta, fericire, sunt atributele care au primat in realizarea locatiei noastre de cinci stele - Phoenicia Royal.

Somptuozitate, eleganta, fericire, sunt atributele care au primat in realizarea locatiei noastre de cinci stele - Phoenicia Royal.

Trupurile noastre sunt gradini ale caror gradinari sunt propriile noastre dorinte. Ne dorim sa va marcam vacanta atat prin confort, cat si prin servicii de calitate superioara.

Phoenicia_Royal_Apartament_Deluxe_bedroom

Un concept nou doar pentru dumneavoastra!

Daca doresti sa te bucuri de o experienta exclusivista la malul Marii Negre, va recomandam duplexul  de la etajele superioare ce va asigura o vedere spectaculoasa atat catre Marea Neagra, cat si catre statiunea Mamaia.

Iti doresti o experienta unica? Noi ti-am pregatit mai mult de atat...

Incadrat perfect in armonia apartamentului, dusul din sticla iti ofera ocazia de a surprinde muzicalitatea valurilor marii si dansul jucaus al razelor de soare in fiecare moment al zilei.

Ce poate fi mai frumos decat sa privesti cum soarele rasare din mare chiar de la balconul apartamentului?

Daca doriti sa va petreceti vacanta la malul Marii Negre, Phoenicia Royal va sta la dispozitie cu JUNIOR Suite-uri ce vor oferi un comfort deosebit atat cuplurilor venite special pentru o vacanta romantica, cat si tinerilor dornici de distractie, dar si familiilor cu 2 copil cu varste cuprinse in

Ce poate fi mai frumos decat sa privesti cum soarele rasare din mare chiar de la balconul apartamentului? Aici ai ocazia sa iti bucuri ochii in fiecare clipa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016