Facilitati
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Cluburi pentru copii

 Ne propunem ca intreg complexul  Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury si Phoenicia Royal sa functioneze unitar, iar astfel, toti oaspetii nostri sa beneficieze de facilitati de exceptie, adaptate insa in functie de varsta si bineinteles… dorinte! Pentru ca primul dintre proiectele noastre din cadrul acestui complex, respectiv Phoenicia Holiday Resort este destinat segmentului de familie , iar activitatile pentru copii au fost concentrate in mod special in cadrul acestuia, am decis ca toti piticii sa poata lua parte la acestea, indiferent de locatia in care isi petrec  vacanta alaturi de parinti.
Suntem  preocupati de buna dispozitie a celor mici, insa acordam o deosebita atentie activitatilor educative. 
En: We want Phenicia Holiday Resort, Phenicia Luxury and Phenicia Royal complex to work together, and so all our guests  benefit from exceptional facilities, according to their age and, of course, desires! Because our first project  - Phenicia Holiday Resort -  is for the family segment and  children's activities have been specially concentrated there, we decided that all the little ones s could take part in them, regardless of the location in which, along with parents, spend their vacation.
We are preoccupied with the good mood of the little ones, but we pay special attention to educational activities.

   Happy Colors, unul dintre cele mai indragite locuri de joaca pentru copii este situat in cadrul Phoenicia Holiday Resort, la parterul  corpului de cazare Jad. Este unul dintre spatiile de joaca interioare in care cei mici se pot distra in voie sub supravegherea persoanlului nostru autorizat.Proiectii de film, desen, jocuri interactive-  sunt doar cateva dintre activitatile care vor capta atentia si interesul piticilor! Va asiguram ca vor fi in siguranta alaturi de noi!

Vezi VIDEO (Cluburi pentru copii @ Phoenicia Leisure)

 

Distractie cat cuprinde pentru toate varstele.

Stim ca va bucurati de valurile marii si timpul petrecut pe plaja este o adevarata desfatare, insa atat pentru adulti  cat si pentru cei mici am creat alternative… si nu putine!Complexul nostru are in prezent 8 piscine , iar printre acestea se numara o piscina olimpica, una interioara, alte doua

Zilele toride de la malul marii te indeamna la momente dese de revigorare si hidratare.

De la primele raze de soare primavaratic visam la un concediu cu familia in care sa ne relaxam si sa scapam de problemele de zi cu zi.

 Romantic, retras si caracterizat de povesti de dragoste siropoase!

 • Noua piscine pentru copii si adulti
 • Club pentru copii
 • Baza sportiva cu teren de fotbal, tenis, volei, baschet
 • Cinema pentru copii
 • Program artistic
 • Echipa de animatori
 • Teatru pentru copii si adulti
 • Medic pediatru

“Mami, mami, vreau poza acolo! Si acolo! Si uite acolo, pe calut!”.

Doar aici serile sunt magice, caci nicio seara nu seamana cu alta.

O zi in mijlocul familiei Phoenicia cuprinde numeroase activitati pe care cu siguranta le veti pastra ca amintiri placute in jurnalul dumneavoastra de vacanta.

 Ne propunem ca intreg complexul  Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury si Phoenicia Royal sa functioneze unitar, iar astfel, toti oaspetii nostri sa beneficieze de facilitati de exceptie, adaptate insa in functie de varsta si bineinteles… dorinte!

Nu-i nisip, nici macar soare, ca pe plaja hotelului Phoenicia Royal!

Nisipul fin, infierbantat de razele suave ale soarelui si linistea marii te poarta pe aripile unei vacante de poveste! Noi iti asiguram cele mai bune conditii de relaxare si rasfat!

La radio se anunta... soare, distractie si buna dispozitie!

Pentru ca este esential sa va simtiti ca acasa in familia Phoenicia, zona de Food and Beverage in cadrul hotelului Phoenicia Royal cuprinde si snack-bar-uri pe fiecare etaj.Astfel, fie intre mesele principale ale zilei, fie intr-un moment in care va doriti pur si simplu sa va relaxati in intimita

Cum ar arata o vacanta  fara sport?

Cunoscuta precum cea mai avangardista piscina de pe litoralul romanesc, piscina Infinity de la Phoenicia Royal reprezinta una dintre cele mai importante dotari ale hotelului!

Aveti mai mult loc in bagaje pentru hainute si accesorii, daca renuntati la prosoapele de plaja, care ocupa mult spatiu.

Ne dorim ca pe intreaga perioada a vacantei sa ajunga in farfuria dumneavoastra o multitudine de culori si produse sanatoase. Am decis astfel sa fim ‘’proprii importatori’’ de legume si fructe pentru  restaurantele noastre, tocmai pentru a ne asigura de provenienta si gust.

Ce poate fi mai placut ca intr-o zi torida de vara petrecuta la malul marii sa aveti posibilitatea de a va bucura de o oaza verde si racoroasa in care sa va relaxati citind cartea preferata de vacanta sau pur si simplu sa rasfoiti o revista savurand un coktail special? Suna imposibil?

Concierge-ul va fi la dispozitia ta in fiecare zi! Ne dorim ca sederea ta la noi sa fie una de neuitat !

Concierge-ul te va indruma si se va asigura ca toate cerintele si necesitatile tale vor fi satisfacute!

Cu siguranta ati uitat ceva acasa cand v-ati facut bagajele, nu? Poate crema de protectie solara. Sau colacul preferat al prichindelului vostru.

 • Patru restaurante a la carte cu specific: libanez, mediteranean, italian si international
 • Cafenea cu zona de lounge - in sezon  
 • Baruri la piscine - in sezon
 • Complex magazine - in sezon
 • Sala de conferinte - permanent

Ne luam concediu de la serviciu? Dar ce facem cand munca nu vrea sa ne lase sa avem parte de vacanta, cand tot ce vrei tu este sa te bucuri de sederea pe litoral?

© Copyright Phoenicia hotels 2016