Restaurante
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Restaurant Piazzetta

Lasa-te rasfatat de arta culinara din cadrul noului restaurant de la Phoenicia Royal – PIAZZETTA!
 
Atat preparatele, cat si arhitectura nonconformista contribuie la rasfatul tau! Incadrat intr-o atmosfera relaxanta, restaurantul hotelului iti pune la dispozitie zeci de feluri de mancare in fiecare zi!
 
Muzica valurilor marii, razele soarelui, savoarea mancarurilor, dar si serviciile de inalta clasa sunt principalele atu-uri  ale unei vacante de neuitat!
 
Bucura-te de produse 100% naturale si de mancaruri pregatite cu mult drag!
 
Cu o terasa spatioasa, perfecta pentru un mic dejun sau o cina la malul marii, noul restaurant PIAZZETTA are o capacitate de 600 de locuri. 

Pranzul servit aici va fi unul relaxant, oferindu-va arome internationale delicioase, pe care nu le veti uita niciodata.

Vezi VIDEO (Restaurant Piazzeta @ Phoenicia Royal 5* Mamaia Nord)

Va face ca vacanta dumneavoastra sa fie un adevarat festin culinar, o sarbatoare a diferitelor gusturi si arome.

Lasa-te rasfatat de arta culinara din cadrul noului restaurant de la Phoenicia Royal – PIAZZETTA!
 

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Chiar daca alegeti sa savurati o pizza delicioasa sau un preparat sofisticat din fructe de mare, locatia restaurantului italian Sarago este desavarsita prin amplasarea ei aproape de valurile inspumate si calde ale marii.

Este restaurantul principal al Phoenicia Holiday Resort, dar si oaspetii Phoenicia Royal pot servi aici contra cost, micul dejun, pranzul sau cina, in sistem bufet suedez.

© Copyright Phoenicia hotels 2016