Oferte
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Oferte Phoenicia Royal

27 Octombrie 2017: Surprindem turistii cu oferte inedite!

Intr-un context actual in care stereotipurile isi fac loc in majoritatea domeniilor, turismul poate depasi barierele conventionalului, aducand in viata oamenilor un pic de…INEDIT. 

Cel mai mare lant hotelier romanesc, raportat la numarul locurilor de cazare de care dispune si-a propus sa invite romanii sa zambeasca chiar si atunci cand vor sa-si cumpere un pachet de vacanta. Cum? Prin imbinarea utilului cu placutul, lansand oferte unice de vacanta, care ii indeamna pe turisti sa se distreze in timp ce-si planuiesc pas cu pas concediul. 

‘’Vino sa ne sperii de Halloween, iar sejurul tau din aceasta vara va fi mai lung cu doua nopti!’’ este una dintre ofertele momentului din cadrul Phoenicia Hotels.

‘’Rezerva un apartament de ziua copilului tau si vei beneficia de un discount de 50% la plata vacantei!’’ – este un alt exemplu din lunga lista de oferte inedite despre care vom auzi in perioada urmatoare, ce au ca destinatie finala de relaxare cel mai mare resort de pe litoralul romanesc destinat familiilor cu copii. 

Vara trecuta, printr-o astfel de oferta inedita, Phoenicia Holiday Resort indemna la un stil de viata sanatos. Mai exact, daca membrii familiilor care au ales sa isi petreaca vacanta in cadrul locatiei aveau aceeasi greutate la incetarea sejurului ca cea din prima zi de check-in, acestia se bucurau de un discount de 50% la plata sejurului. Turistii romani au fost deschisi catre aceasta oferta inedite, iar dovada sta in numarul rezervarilor inregistrate in acea perioada. 

Ofertele sunt concepute pentru a-i multumi atat pe oaspetii fideli, cat si pentru a-i convinge pe cei noi ca turismul poate fi si in tara noastra unul de calitate. 

La baza acestei initiative sta dorinta celui mai mare investitor in turism, presedintele lantului Phoenicia Hotels, dr Mohammad Murad de a-i incuraja pe romani sa pretuiasca momentele cu adevarat importante ale vietii,  petrecute intotdeauna in familie si sa nu uite sa se joace. Investitorul in turism, dr Mohammad Murad  sustine ca este esential  ca dincolo de activitatea manageriala, fiecare antreprenor sa puna accent mai mult pe starea de bine a celor care cumpara servicii si totodata sa fie constienti ca in tumultul riguros al vietii de zi cu zi, perioada de vacanta a fiecarui turist  in parte treuie sa fie presarata cu amintiri memorabile.

Phoenicia Hotels isi doreste sa fie un adevarat minister al Fericirii si sa le transmita oamenilor ca a fi fericit depinde doar de noi insine.

Vezi mai jos cele mai hot oferte
Oferta Phoenicia Royal

Experience the real 5 star treatment

 

Pentru orice rezervare in perioada 17-31.05.19 cu regim de masa „pensiune completa” , beneficiezi de un discount de 60%.

Sejur de minim 3 nopti.   

SOLICITA OFERTA
Valabilitate oferta:
10.05.2019 to 29.05.2019
Oferta Phoenicia Royal

Ai deja un sejur la Phoenicia? Ce spui de încă unul?

 

Daca ai deja o vacanta rezervata la oricare dintre hotelurile noastre, iți oferim un discount de 70% (scris mare 70%) pentru un nou sejur in perioada 16.05-23.06.19

SOLICITA OFERTA
Valabilitate oferta:
01.05.2019 to 04.07.2019

© Copyright Phoenicia hotels 2016