Restaurante
Phoenicia Leisure - Phoenicia Royal Hotel

Restaurante la Phoenicia Royal

Rasfatul atinge cotele maxime!

Bine ati venit in lumea aromelor la care doar ati visat.

“ Gastronomia este arta de a  folosi hrana, pentru a crea fericirea! “  - Theodore Zeldin

O minte fericita, intr-un corp sanatos!

In restaurantele din cadrul hotelului se servesc peste 100 de feluri de mancare in fiecare zi. Orice pofta culinara iti este satisfacuta. Bucatarii sunt recunoscuti pentru abilitatile impresionante intr-ale gatitului, capabili sa creeze adevarate opere de arta. 

Ingredientul secret care face diferenta este sufletul presarat in fiecare preparat.  

Poate intr-o seara preferi mancarea libaneza, dar in alta seara vei dori sa incerci preparate din bucataria mediteraneana sau poate cu specific specific italian!Toate aceste bucatarii international iti stau la dispozitie aici.

Gastronomia…condimentul vietii…

Coffee Break pe fiecare etaj creeaza un mare avantaj !

Indiferent de ora la care te vei trezi, fresh-ul din portocale, cafeaua, croissantele si multe alte gustari vor fi la dispozitia ta.

Produse din Bioferma proprie!  

Phoenicia Royal are grija de sanatatea ta! Totul este natural si foarte gustos. Mancarurile preparate cu multa dragoste sunt acompaniate de atmosfera relaxanta din cadrul restaurantelor noastre.

La Phoenicia Royal, mancarea este o arta si atunci oaspetii se transforma in artisti.  

Telul nostru este sa va oferim un meniu variat, plin de preparate delicioase din intreaga lume, care sunt pe gustul tuturor.  

Va asteptam, asadar, sa va bucurati de mancaruri cu specific libanez, mediteraneean, italienesc si international, pregatite de maini profesioniste si prezentate impecabil.

Va face ca vacanta dumneavoastra sa fie un adevarat festin culinar, o sarbatoare a diferitelor gusturi si arome.

Lasa-te rasfatat de arta culinara din cadrul noului restaurant de la Phoenicia Royal – PIAZZETTA!
 

La Bocca Lupo trebuie sa ajungi macar pentru a admira decorul inspirat si nu vei pleca pana nu vei gusta din delicioasele preparate, in special pastele.

Chiar daca alegeti sa savurati o pizza delicioasa sau un preparat sofisticat din fructe de mare, locatia restaurantului italian Sarago este desavarsita prin amplasarea ei aproape de valurile inspumate si calde ale marii.

Este restaurantul principal al Phoenicia Holiday Resort, dar si oaspetii Phoenicia Royal pot servi aici contra cost, micul dejun, pranzul sau cina, in sistem bufet suedez.

© Copyright Phoenicia hotels 2016